📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:15
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
Ja bym spróbował na balkon obok przejść
kristodelgado napisał/a:
Ja bym spróbował na balkon obok przejść
A jak byś był stary niewidomy i byś poruszał się o kuchach tez byś kozaczył i przeszedł na drugi balkon.
wdowa40 napisał/a:
A jak byś był stary niewidomy i byś poruszał się o kuchach tez byś kozaczył i przeszedł na drugi balkon.
Wtedy odrazu na dół po huj ludziom dupe zawracać.
koras24 napisał/a:
Wtedy odrazu na dół po huj ludziom dupe zawracać.
To zrób to teraz a nie ludziom dupe zawracasz.
Strażacy chcą ratować staruszkę. A na miejscu dojazd blokują źle zaparkowane samochody
Co to są kuchach
Profesjonalna robota, brakuje jeszcze pistoletów na wodę do gaszenia i opiekania kiełbasek nad truchłem pogorzelca.
mackuu napisał/a:
Profesjonalna robota, brakuje jeszcze pistoletów na wodę do gaszenia i opiekania kiełbasek nad truchłem pogorzelca.
A po co jeszcze kiełbaski?
wdowa40 napisał/a:
tak, wszystko lepsze od spalenia, nawet połamane nogi o ile to nie jakoś specjalnie wysoko.A jak byś był stary niewidomy i byś poruszał się o kuchach tez byś kozaczył i przeszedł na drugi balkon.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów