18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 18:17
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:14
drMiood 2011-07-09, 7:18
Jeszcze nie w Polsce, ale już wkrótce...
Zgłoś
h................a 2011-07-09, 12:26
Gdyby miał dwie ręce pewnie by zapłacił 2 miliony.
Zgłoś
Vangee 2011-07-09, 17:25
- Starałem się wytłumaczyć sądowi, że jedną ręką klaskać się nie da – opowiadał dziennikarzom zeznający w procesie jako świadek ojciec skazanego inwalidy. – Sędzina wysłuchała moich zeznań w milczeniu, schyliła głowę i ogłosiła, iż syn jest winny – relacjonował mężczyzna.

Przypadek skazania jednorękiego inwalidy za klaskanie podczas milczącego protestu, które Białorusini organizują w każdą środę, umawiając się za pomocą Internetu na wyjście na główny plac swojego miasta o określonej godzinie i klaskanie, to jeden z najbardziej skandalicznych przejawów bezprawia, z którym stykają się uczestnicy flash mobów.

To jakby ktoś nie wiedział o co chodzi i nie chciało się otwierać artykułu.
Zgłoś
Ludomir 2011-07-09, 18:49
milion rubli białoruskich to chyba będzie w przeliczeniu jakieś 10plnów? ;P

Widzisz źdźbło w oku bliźniego, a belki w swojej dupie nie zauważasz.
Zgłoś
KateVonD 2011-07-09, 23:12
Hahaha a temat niżej jest o beznogim
Zgłoś
lesiot 2011-07-10, 7:48 4
DeathEnd napisał/a:

Na szczęście jeszcze nie w Polsce.

Jeszcze nie, ale jak PiS dojdzie do władzy to bardzo prawdopodobne.
Zgłoś
Wejderos 2011-07-10, 20:31
On nie klaskał, on tylko se "trzepał", bo fajna dupa przed nim stała... a tu zaraz takie wielkie halo...

I jak tu nie pić !?
Zgłoś
Åmmol 2011-07-12, 13:21
Jebać, karać, nie wyróżniać!
Zgłoś
Explo 2011-07-12, 13:22
Jak klaszcze jednoręki kosmita?
Po cichu!

Nikt nie zatrzyma r'n'r!
Zgłoś
ritu4l 2011-07-12, 14:17
Brawa dla tych panów

One, two, Freddy's coming for you.
Three, four, better lock your door.
Five, six, grab your crucifix.
Seven, eight, gonna stay up late.
Nine, ten, never sleep again.
Zgłoś
nanab 2011-07-12, 15:51
Vangee napisał/a:

że jedną ręką klaskać się nie da

Brednie. Ja potrafię.
Zgłoś
ZeD 2011-07-12, 17:43
@up tak tylko że ty klaszczesz chyba podczas fapowania
Zgłoś
Gabini 2011-07-12, 17:46
@up
Ja mu wierzę, mój kumpel też klaszcze jedną ręką.

Tak samo jak ludzie niewidomi często mają wyostrzony zmysł dotyku, bo "oglądają" świat palcami, ten człowiek z pewnością potrafi zrobić jedną ręką wiele rzeczy, do których pełnosprawny używa dwóch.

Dla zainteresowanych podaję niżej link do filmiku o człowieku, który w ogóle nie ma żadnej kończyny, a żyje prawdopodobnie bardziej aktywnie niż niejeden z gnijących całe dnie przed kompem maniaków.
Nawet ogolić się potrafi! A ja, w pełni sprawny, czasami chodzę zarośnięty, bo mi się nie chce...
Youtube: /watch?v=9dQ69yrwVKQ
Zgłoś
przerzuta 2011-07-12, 21:30
Jak ulepi pierogi jedną ręką, to wtedy pogadamy
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów