📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:43
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Gdyby miał dwie ręce pewnie by zapłacił 2 miliony.
- Starałem się wytłumaczyć sądowi, że jedną ręką klaskać się nie da – opowiadał dziennikarzom zeznający w procesie jako świadek ojciec skazanego inwalidy. – Sędzina wysłuchała moich zeznań w milczeniu, schyliła głowę i ogłosiła, iż syn jest winny – relacjonował mężczyzna.
Przypadek skazania jednorękiego inwalidy za klaskanie podczas milczącego protestu, które Białorusini organizują w każdą środę, umawiając się za pomocą Internetu na wyjście na główny plac swojego miasta o określonej godzinie i klaskanie, to jeden z najbardziej skandalicznych przejawów bezprawia, z którym stykają się uczestnicy flash mobów.
To jakby ktoś nie wiedział o co chodzi i nie chciało się otwierać artykułu.
Przypadek skazania jednorękiego inwalidy za klaskanie podczas milczącego protestu, które Białorusini organizują w każdą środę, umawiając się za pomocą Internetu na wyjście na główny plac swojego miasta o określonej godzinie i klaskanie, to jeden z najbardziej skandalicznych przejawów bezprawia, z którym stykają się uczestnicy flash mobów.
To jakby ktoś nie wiedział o co chodzi i nie chciało się otwierać artykułu.
milion rubli białoruskich to chyba będzie w przeliczeniu jakieś 10plnów? ;P
DeathEnd napisał/a:
Na szczęście jeszcze nie w Polsce.
Jeszcze nie, ale jak PiS dojdzie do władzy to bardzo prawdopodobne.
On nie klaskał, on tylko se "trzepał", bo fajna dupa przed nim stała... a tu zaraz takie wielkie halo...
Jebać, karać, nie wyróżniać!
@up tak tylko że ty klaszczesz chyba podczas fapowania
@up
Ja mu wierzę, mój kumpel też klaszcze jedną ręką.
Tak samo jak ludzie niewidomi często mają wyostrzony zmysł dotyku, bo "oglądają" świat palcami, ten człowiek z pewnością potrafi zrobić jedną ręką wiele rzeczy, do których pełnosprawny używa dwóch.
Dla zainteresowanych podaję niżej link do filmiku o człowieku, który w ogóle nie ma żadnej kończyny, a żyje prawdopodobnie bardziej aktywnie niż niejeden z gnijących całe dnie przed kompem maniaków.
Nawet ogolić się potrafi! A ja, w pełni sprawny, czasami chodzę zarośnięty, bo mi się nie chce...
Youtube: /watch?v=9dQ69yrwVKQ
Ja mu wierzę, mój kumpel też klaszcze jedną ręką.
Tak samo jak ludzie niewidomi często mają wyostrzony zmysł dotyku, bo "oglądają" świat palcami, ten człowiek z pewnością potrafi zrobić jedną ręką wiele rzeczy, do których pełnosprawny używa dwóch.
Dla zainteresowanych podaję niżej link do filmiku o człowieku, który w ogóle nie ma żadnej kończyny, a żyje prawdopodobnie bardziej aktywnie niż niejeden z gnijących całe dnie przed kompem maniaków.
Nawet ogolić się potrafi! A ja, w pełni sprawny, czasami chodzę zarośnięty, bo mi się nie chce...
Youtube: /watch?v=9dQ69yrwVKQ
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów