📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 10:19
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
Centurion napisał/a:
nawet nie wiesz jak bardzo...Też to znacie?
ostatnio okolo 4 zasypiam wiec nawet wczesnie.
Żeby zacząć usypiać wcześniej popadam w alkoholizm, póki co niby działa...
heh, ja mam inaczej, nie bezsenność tylko opóźnioną fazę snu. co oznacza że śpię ale w trochę dziwnych godzinach. niby lepiej niż nie spać w ogóle, ale kiedy nie można sobie pozwolić na spanie w dziwnych godzinach to kończy się dokładnie tak jak na rysunku.. :/
heh, ja mam inaczej, nie bezsenność tylko opóźnioną fazę snu. co oznacza że śpię ale w trochę dziwnych godzinach. niby lepiej niż nie spać w ogóle, ale kiedy nie można sobie pozwolić na spanie w dziwnych godzinach to kończy się dokładnie tak jak na rysunku.. :/
hmm wampiry też tak mają ;>
może trzeba Ci przebić kołkiem serce?
boisz się krzyży i wody święconej ? xD
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów