📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
dobry dzieciak Dałbym mu batona... snickersa? I powinien zostać ministrantem
zajebała bym smarkacza
Esne napisał/a:
zajebała bym smarkacza
E tam niech żyje ;] Ja bym go po prostu związał łańcuchem i zakneblował ;]
Po mamusi widać, ze w dużej mierze to jej wina
wpierdolił bym mu jak to mój tatko zawsze mówił "będzie latał z prędkością światła na wysokości lamperii"
Baalp napisał/a:
co wy macie z tym snickersem xd juz 3 raz koment ze snickersem w roli glownej ;( "sadistic jest za maly dla nas dwoch" dziecie jest zajebiaszcze syn-marzeniedobry dzieciak Dałbym mu batona... snickersa? I powinien zostać ministrantem
Ja bym mu takiego plaskacza zajebał że by się zesrał, ale po chwili by się sapali do mnie że gówniarza bije
jak sobie wychowała takie ma, jak matka pierdoła to dziecko chuligan, nie ma bata (co nie zmienia faktu że zatłukłbym jak świnię kijem)
sadistic.pl/shoutbox-vt20659.htm o to chodzi z snickersem
Cytat:
http://www.sadistic.pl/shoutbox-vt20659.htm o to chodzi z snickersem
Chyba nie tak do końca o to.
no snickers może też być pewną metaforą...
[ Komentarz dodany przez: Linekk: 2009-08-20, 21:43 ]
Bardziej chodzi o nagrodę...
[ Komentarz dodany przez: Linekk: 2009-08-20, 21:43 ]
Bardziej chodzi o nagrodę...
Rozwaliłabym mu pyskaty ryj na tym stoliku. :|
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów