Ale chłopak co loda opierdalał oglądał jak by to widział codziennie xd
Ale chłopak co loda opierdalał oglądał jak by to widział codziennie xd
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Support this website with a small donation
We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers because currently we don't have enough ads to do it.
Currently we accept donations with Polish Zloty (PLN, zł). 1 PLN = 0.23 EUR (this may vary)
Available payment methods: Credit card, debit card, Google Pay
Thank you for your support!
Donate already done / not interested
Wy tu pitu pitu a ja się pytam co ten mały kurwiszon robi w szatni chłopaków?
Co racja to prawda.
Gdyby to zrobił mojemu dzieciakowi to papuga wycisnęła by ze jego starych ostatni grosz.
Gdyby to zrobił mojej córce żadna papuga nie wyciągnęła by mnie z pudła.
za czasów mojej podstawówki, czyli lat 80-tych
To podaj prawdziwy wiek w profilu (zgredzie)
No i nie fikaj, bo ostatnio postawiłem Ci piwko, dobry żarcik zawsze doceniam
"12-letni uczeń VI klasy szkoły podstawowej w Porębie pod Myślenicami (Małopolskie) pobił, a następnie dusił rówieśniczkę. Zdarzenie nagrał świadek – inny uczeń – który w internecie zamieścił filmik obrazujący sytuację. Sprawę, na zlecenie sądu rodzinnego, bada policja."
Ale pie**olicie. Bezstresowe wychowanie, próba morderstwa, co byście nie zrobili białorycerze w takiej sytuacji... Tak jakby od zawsze się nie napie**alali w szkołach XD Dla niedoinformowanych: umówili się na ustawkę, ona SAMA Z SIEBIE przyszła do szatni chłopców. Pomimo tego ona dostała opiekę psychologa, a on ma przej***ne tylko dlatego, że wygrał i ostudził zapał karyny w najbardziej humanitarny sposób. Zresztą niemożliwe żeby po kilku sekundach odleciała. Pewnie wiedziała, że już pozamiatane i chciała wyjść z twarzą udając omdlenie.
W końcu kurwa głos rozsądku. Miałem kumpla który tylko tak załatwiał "porachunki" tylko duszenie trwało znacznie dłużej.
Gdyby to zrobił mojej córce żadna papuga nie wyciągnęła by mnie z pudła.
Córka warta więcej od własnego życia? Szok
Ale pierdolicie. Bezstresowe wychowanie, próba morderstwa, co byście nie zrobili białorycerze w takiej sytuacji... Tak jakby od zawsze się nie napierdalali w szkołach XD
Napierdalałem się regularnie na każdej przerwie od 1 do 8 klasy. Zasady były dwie - nikt się nie lał po mordzie (by starzy nie widzieli) i nikt nie bił dziewczyn. Gdy widzę tego małego skurwysyna, mam ochotę mu rozwalić łeb o ścianę.
Za dużo scen bijatyk oglądałem, żeby nie wiedzieć, że jak masz takiego chujka na plecach to kamikadze w ścianę do tyłu
Zauważ, że skurwysyn wie jak założyć duszenie. Rozpiąć to jest łatwo, ale trzeba wiedzieć jak.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów