📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
10 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Zajebać chuja na miejscu to byłoby okazanie mu zbytniej łaski. Torturować, torturować i jeszcze raz torturować. Najlepiej w asyście grupy lekarzy specjalistów którzy podtrzymywaliby go przy życiu jak najdłużej.
Velture napisał/a:
Zajebać chuja na miejscu to byłoby okazanie mu zbytniej łaski. Torturować, torturować i jeszcze raz torturować. Najlepiej w asyście grupy lekarzy specjalistów którzy podtrzymywaliby go przy życiu jak najdłużej.
Wydaje mi się że dzieciak i tak już wystarczająco dostał
Abraxus napisał/a:
Chyba, że to są żydowskie dzieci to wtedy dobrze, że je napierdala
prawda?
W takim przypadku to za słabo.
Abraxus napisał/a:
Chyba, że to są żydowskie dzieci to wtedy dobrze, że je napierdala
prawda?
A to sie nam maly antysemita uchowal na sadolu....
Wszystko ładnie, pięknie, zgodnie z ideą portalu...
Jedna uwaga - taki mały wiszący piździec przybędzie później do europejskiego kraju jako uchodźca polityczny albo student z wymiany... Albo co gorsza wyrośnie z niego ktoś pokroju Adolfa - swoją drogą Hitler też musiał jako dzieciak niezły wpierdol zbierać od swojego ojca - tylko dwoje z sześciorga przetrwało musztry ojca Aloisa
Jedna uwaga - taki mały wiszący piździec przybędzie później do europejskiego kraju jako uchodźca polityczny albo student z wymiany... Albo co gorsza wyrośnie z niego ktoś pokroju Adolfa - swoją drogą Hitler też musiał jako dzieciak niezły wpierdol zbierać od swojego ojca - tylko dwoje z sześciorga przetrwało musztry ojca Aloisa
Fajny sposób wieszania nigdy o tym nie myslałem wieszając psy, zawsze tradycyjnie za szyje(zawsze przy tym srały nawet jak były wychudzone jak bywalec Dachau), gdy mozna było pod łapy i jeszcze troche wpierdolic przy okazji, jak taki dobrał sie do kur, królików lub innego inwentarza.
Cytat:
Bez przesady. Trochę powisiał, dostał parę klapsów, może jeszcze wyjdzie na ludzi.
Ciekawe jak się później odwdzięczą ojcu na starość
za darmo nie dostały ale faktycznie ciut przesadził
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów