📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Payan napisał/a:
To jednak nie niedźwiedź...
Dzięki za objaśnienie. Taki człowiek jak ty na Sadolu to skarb ! Co my byśmy bez ciebie zrobili.
Opis filmu wprowadza w błąd - pańcia nie wyprowadza czarnucha ;-/
PanKukuruźnik82 napisał/a:
Dzięki za objaśnienie. Taki człowiek jak ty na Sadolu to skarb ! Co my byśmy bez ciebie zrobili.
Liczyłem na miśka, zawiodłem się.
Jaki kurwa duży pies!!
Pan to zapierdoli.. Jam jest syn królewski.''
,,Kurwy chcą bym upadł, ja się dalej trzymam steru."
Piesek czarny Leszek
Duże, silne i agresywne.
Krzyżówka sznaucera olbrzyma, rotweilera i jeszcze innych ras.
Duże, silne i agresywne.
Poprawna nazwa rasy psa to : Czarny terier rosyjski,mam takiego.
Nie prawda że agresywna rasa, nie siej propagandy, poczytaj, wychowaj i na końcu oceniaj.
Tutejszy napisał/a:
Ten pies to czarny terier rosyjski.
Duże, silne i agresywne.
Nie prawda że agresywna rasa, nie siej propagandy, poczytaj, wychowaj i na końcu oceniaj.
Miałem dwa czarne. Wymagają socjalizacji, konsekwentnego prowadzenia i kontaktu z ludźmi.
Lubią dzieci i całe swoje stado czyli rodzinę.
Ale zdarzają się agresywne osobniki. A że pies może ważyć i 70 kg to wtedy robi się problem.
Lubią dzieci i całe swoje stado czyli rodzinę.
Ale zdarzają się agresywne osobniki. A że pies może ważyć i 70 kg to wtedy robi się problem.
Tutejszy napisał/a:
Ten pies to czarny terier rosyjski.
Duże, silne i agresywne.
Ale jako przedstawiciel koloru czarnego zachowal sie bardzo z klasa - po glowie skakania nie bylo, kopania - tudziez gryzienia lezacego tez nie.
Tutejszy napisał/a:
Wymagają (...) konsekwentnego prowadzenia
Nie szkoda czasu na "prowadzenie" pchlarza, który i tak zdechnie za kilkanaście lat, w międzyczasie swoim smrodem wypełniając wszystkie zamknięte pomieszczenia w których się znajdzie?
dziwna ta alpaka
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów