18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 29 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 4:46

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
eryk-antykleryk 2021-12-29, 11:35
Gromm napisał/a:

To wszystko przez baloniki

Też tak myślę. Chyba uderzył głową o balonik.
Zgłoś
Zenonn 2021-12-29, 11:49
Takich historii jest więcej, tutaj macie przykład, że jednak można żyć i być szczęśliwym, nawet z taką niepełnosprawnością

niepelnosprawni.pl/ledge/x/11716?print_doc_id=58604
Zgłoś
luka5598 2021-12-29, 13:04 2
Zenonn napisał/a:

Takich historii jest więcej, tutaj macie przykład, że jednak można żyć i być szczęśliwym, nawet z taką niepełnosprawnością

Niby można, tylko po chuj?

W tym i wielu innych przytaczanych tu przypadkach, kompletnie nie było czynników losowych wywołujących zerwanie rdzenia, a jedynie chwilowa głupota poszkodowanych.

Zapytaj ich wszystkich z tego linku, który tu wrzuciłeś, czy woleli by być "szczęśliwi" na wózku czy na własnych girach. Poczucie pełni szczescia u ludzi niepełnosprawnych, to taka sama racjonalizacja, jak u rogacza myśl, że żona dająca dupy na boku już nigdy tego nie zrobi.
Zgłoś
Juzwa 2021-12-29, 13:09 4
Astrofizykiem pewnie nie jest i nie będzie. Wina leży wyłącznie po stronie tych debili, którzy skaczą na główkę do wody, jeżdżą jak popierdoleni motocyklami, rowerami, samochodami czy uprawiają jakiś urazowy sport. Na własne życzenie podejmują ryzyko i chuj im wszystkim w dupę. Inną grupą są ludzie okaleczeni przez właśnie takich matołków, którzy kurwa musza nażreć się adrenaliny bez względu na konsekwencje. Ci zasługują na pomoc, tamci najwyżej na kopa w dupę, niech się nimi zajmuje rodzinka i to rodzinka niech finansuje zabiegi, rehabilitację i sprzęt do niej..
Zgłoś
AnalAcrobat 2021-12-29, 16:11 1
@Muntzek

Tez to pamiętam, swoja droga ciekawe co u niego? Tetrus, jestes z nami jeszcze?
Zgłoś
Jerzy_Owsik 2021-12-29, 16:46
Sajlenthill napisał/a:

Mam kolegę co wskoczył z głupoty do jeziora na głowe. Zostawiała go żona. Kutas nie stoi to już nigdy nie porucha. Więc jak to mówi spierdolił sobie życie i chciałby po tym skoku umrzeć. Dzieci nie ma a matka mu podciera dupsko. Rusza tylko głową i martwi się co będzie jak mamy zabraknie. Co najlepsze wskoczył do wody w swoje 27 urodziny... Byłem podczas tego wypadku z nim i nawet nie zdążyłem się dobrze rozebrać a on już wskoczył do wody. W pierwszej chwili myślałem, że sobie żartuję ale po chwili zerwałem się z całych sił. Krzyczał, że nie czuje nic i strasznie się boi. Ja już wiedziałem co się stało. Płakałem jak bóbr a do tej pory żałuję naszego wypadu nad jeziorko. Odwiedzam go prawie codziennie. Ma praktycznie mnie i mamę. Nigdy w życiu nie zapomnę tego widoku. Sadole uważajcie na siebie...

jakbyś był kolega byś mu pomógł zakończyć ta chujnie a nie tylko odwiedzasz
Zgłoś
Novik 2021-12-29, 19:29
To będzie miał przejebaną pamiątkę ...
Zgłoś
chico35 2021-12-29, 20:04 1
Sajlenthill napisał/a:

Mam kolegę co wskoczył z głupoty do jeziora na głowe. Zostawiała go żona. ku*as nie stoi to już nigdy nie por*cha. Więc jak to mówi sp***olił sobie życie i chciałby po tym skoku umrzeć. Dzieci nie ma a matka mu podciera dupsko. Rusza tylko głową i martwi się co będzie jak mamy zabraknie. Co najlepsze wskoczył do wody w swoje 27 urodziny... Byłem podczas tego wypadku z nim i nawet nie zdążyłem się dobrze rozebrać a on już wskoczył do wody. W pierwszej chwili myślałem, że sobie żartuję ale po chwili zerwałem się z całych sił. Krzyczał, że nie czuje nic i strasznie się boi. Ja już wiedziałem co się stało. Płakałem jak bóbr a do tej pory żałuję naszego wypadu nad jeziorko. Odwiedzam go prawie codziennie. Ma praktycznie mnie i mamę. Nigdy w życiu nie zapomnę tego widoku. Sadole uważajcie na siebie...

kogo to obchodzi
99%cymbałów stąd cieszy miche jak ktoś sie rozjebie a ty wyjeżdżasz z takim gównem
Zgłoś
ellsworth 2021-12-29, 20:48
Spokojnie, nic mu nie będzie. w 0:07 nawet ręką rusza. Po prostu stracił przytomność. Jakby każde uderzenie w głowę kończyło się paraliżem, to by ludzkość dawno wyginęła.
Zgłoś
metyoo 2021-12-29, 21:46
Sajlenthill napisał/a:

Mam kolegę co wskoczył z głupoty do jeziora na głowe. Zostawiała go żona. Kutas nie stoi to już nigdy nie porucha. Więc jak to mówi spierdolił sobie życie i chciałby po tym skoku umrzeć. Dzieci nie ma a matka mu podciera dupsko. Rusza tylko głową i martwi się co będzie jak mamy zabraknie. Co najlepsze wskoczył do wody w swoje 27 urodziny... Byłem podczas tego wypadku z nim i nawet nie zdążyłem się dobrze rozebrać a on już wskoczył do wody. W pierwszej chwili myślałem, że sobie żartuję ale po chwili zerwałem się z całych sił. Krzyczał, że nie czuje nic i strasznie się boi. Ja już wiedziałem co się stało. Płakałem jak bóbr a do tej pory żałuję naszego wypadu nad jeziorko. Odwiedzam go prawie codziennie. Ma praktycznie mnie i mamę. Nigdy w życiu nie zapomnę tego widoku. Sadole uważajcie na siebie...

akurat sparaliżowanym kuśka staje baba go zostawiła, bo nie chciała sobie zmarnować życia, zapierdalając wkoło "półwarzywa", ot co!
Zgłoś
Kaczor_Donald 2021-12-30, 0:31
Stary a głupi.
Zgłoś
Herhard 2021-12-31, 1:32
Kilka lat temu,podczas koncertu Kat i Romka przy scenie gdy ludzie szaleli przy pogo ,podnosiłem gościa który padł na glebę.W tym momencie inny spadł mi na łeb,poczułem chrupnięcie i momentalnie strach że będę kaleką.Na szczęście obyło się bez większych problemów i prywatna rehabilitacja pomogła bo na NFZ "szybka "wizyta byłaby za dwa miesiące.Kurwa od tego czasu odpuściłem sobie niektóre zabawy.
Zgłoś
tetrusmorderca 2021-12-31, 17:30 3
AnalAcrobat napisał/a:

Tetrus, jestes z nami jeszcze?

Jestem

Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem