18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
dziwka84 2017-04-01, 10:56
Obcinał paznokcie
Zgłoś
bloodwar 2017-04-01, 12:54 48
Głową mógł dopychać i tak przecież nie używa

"Multikulturowość jest dobra!" - Elin Krantz
Zgłoś
pakicito 2017-04-01, 13:23 5
dobry sprzęt do cięcia bali
Zgłoś
elemel 2017-04-01, 17:19 4
Na harda z tym, to mogą oglądać dzieci...
Zgłoś
RmX 2017-04-01, 17:29 14
Spodziewałem się litrów krwi i fruwających palców... zawiodłem się, kto dał te piwa?
Zgłoś
Lares86 2017-04-01, 17:49 8
O kurwa, w tytule dałeś tagi. Mistrzostwo.
Zgłoś
p................a 2017-04-01, 17:52 1
Ktoś jeszcze ma taki problem z filmami miejscowego odtwarzacza, że po włączeniu okno robi się szare?
Zgłoś
mygyry 2017-04-01, 18:03 1
Niech się cieszy, że dłoni nie stracił, nie polecam używania rękawic przy tego typu urządzeniach...
Zgłoś
babubabu89 2017-04-01, 18:35
@pietras_ja Mi się obraz pojawia dopiero po 4 -5 sekundach od naciśnięcia play mimo, że dźwięk jest od początku. Musze nacisnąć play i od razu kliknąć na początek linii czasu by mieć obraz.
Zgłoś
socjodrwal 2017-04-01, 18:38 2
Cytat:

BHP, palce, pilarka,

taka sytuacja.
Zgłoś
w................e 2017-04-01, 19:59
Technicznie rzecz biorąc to jest piła taśmowa, a nie żadna pilarka.
Zgłoś
Kominek1993 2017-04-01, 20:49 1
Używanie rękawiczek przy tym nie jest zbyt bezpieczne... Takie kurewstwo lubi złapać za materiał i pociągnąć dalej...
Zgłoś
Kollosus 2017-04-02, 19:40 1
Ekspertem nie jestem podkreślam, ale jak zapierdalałem na budowie przy hydraulice, to do trasowania w ścianach, za pomocą dużego diaksa używałem rękawiczek z takim śmiesznym pancerzykiem. Kiedyś, zjebany już mocno po kilku godzinach jebania takim urządzeniem w zamkniętych pomieszczeniach, nieopatrznie dotknąłem opuszkiem palca rozpędzonej jeszcze tarczy. Zerwało pancerzyk razem z materiałem rękawiczki, nie wkręcając przy okazji dłoni w pęd tarczy. Palec serdeczny bolał mnie jeszcze kilka dni, a z opuszka skóra mi schodziła przez dwa miechy. Jeżeli ten pan był wyposażony w podobne rękawiczki to mocno mu tych paluchów nie pocięło, ale gruchy to on szybko nie zwali
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów