📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Głową mógł dopychać i tak przecież nie używa
Niech się cieszy, że dłoni nie stracił, nie polecam używania rękawic przy tego typu urządzeniach...
@pietras_ja Mi się obraz pojawia dopiero po 4 -5 sekundach od naciśnięcia play mimo, że dźwięk jest od początku. Musze nacisnąć play i od razu kliknąć na początek linii czasu by mieć obraz.
Technicznie rzecz biorąc to jest piła taśmowa, a nie żadna pilarka.
Używanie rękawiczek przy tym nie jest zbyt bezpieczne... Takie kurewstwo lubi złapać za materiał i pociągnąć dalej...
Ekspertem nie jestem podkreślam, ale jak zapierdalałem na budowie przy hydraulice, to do trasowania w ścianach, za pomocą dużego diaksa używałem rękawiczek z takim śmiesznym pancerzykiem. Kiedyś, zjebany już mocno po kilku godzinach jebania takim urządzeniem w zamkniętych pomieszczeniach, nieopatrznie dotknąłem opuszkiem palca rozpędzonej jeszcze tarczy. Zerwało pancerzyk razem z materiałem rękawiczki, nie wkręcając przy okazji dłoni w pęd tarczy. Palec serdeczny bolał mnie jeszcze kilka dni, a z opuszka skóra mi schodziła przez dwa miechy. Jeżeli ten pan był wyposażony w podobne rękawiczki to mocno mu tych paluchów nie pocięło, ale gruchy to on szybko nie zwali
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów