📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
55 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Moszna?Moszna.
Rusztowanie prawie warszawskie. Prawie Warszawa.
Cytat:
Takich specjalistów Europa potrzebuje
Tylko w Europie to masz wszędzie te normy, przepisy, paragrafy itp. to tak nie można. No a skoro nie można to on nie może pracować i się nie odnajdzie w społeczeństwie więc musi dostać mieszkanie, żarcie, bony, talony, pieniądze i cały ten socjal co inżynierowie, lekarze i filozofowie z Afryki otrzymują od naszych zachodnich sąsiadów w zamian za bogactwo kulturowe jakie wnoszą do szarego i nudnego społeczeństwa.
Byś się zdziwił co jest w USA.
W USA masz nawet przepisy jak mają wyglądać schody w prywatnym domu.
Wiewór napisał/a:
Byś się zdziwił co jest w USA.
W USA masz nawet przepisy jak mają wyglądać schody w prywatnym domu.
Znajomy pracowal tam przy budowie chodnika i byl problem bo odkryli korzen drzewa które rosło 3 metry dalej, kierownik musial wezwać specjalne służby i przyjechal facet z suwmiarką zmierzyl średnicę korzenia. I jego długość wypisal jakis protokół skasowal jakis hajs i wydal zezwolenie na wyciecie 50 cm korzenia
Przypominam, że hanka się wpierdoliła w kartony kiedyś i do dziś nie żyje. Karton to nie byle materiał, nie lekceważcie siły drzew przerobionych na papier
myślałem że jebnie... takie rozczarowanie
Może się mylę, ale bombo wodę tam rozlewa. Przynajmniej tyle z bhp.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów