Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
I cyk L4 na pół roku. Taki to pożyje.
Gips po jajca, kość strzałkowa i piszczelowa na śrubach, rehabilitacja - chuj z takiego półrocznego L4, jak nawet ciężko byłoby się wysrać, nie mówiąc już o ruchaniu :/
Gips po jajca, kość strzałkowa i piszczelowa na śrubach, rehabilitacja - chuj z takiego półrocznego L4, jak nawet ciężko byłoby się wysrać, nie mówiąc już o ruchaniu :/
Widać masz doświadczenie
Zacznijmy od tego że pierw trzeba mieć co ruchac a zwłaszcza w domu
Zacznijmy od tego że pierw trzeba mieć co ruchac a zwłaszcza w domu
Przecież nie napisał, że to on rucha
A ten kabel to on miał podłączony czy też liczył, że partner i w tym pomoże?
Miał pistolet z klejem na gorąco. Nagrzał klej i wio do klejenia.
Niech się typ cieszy, że mu noga między szczeble nie wpadła.
Miał pistolet z klejem na gorąco. Nagrzał klej i wio do klejenia.
Przecież wpadła
pierdolisz plecy sobie obił i tyle ale pewnie ty również nieumiejętnie wchodziłeś po drabinie i się nabawiłeś takiego chujostwa
pierdolisz plecy sobie obił i tyle ale pewnie ty również nieumiejętnie wchodziłeś po drabinie i się nabawiłeś takiego chujostwa
a wystarczy mieć ciut wyobraźni i trochę uwagi poświęcić temu, co siędzieje na ekranie - a ludzie w dalszym ciągu nie wiedzieliby, żeś debil ... bo:
no właśnie wpadła
W wyniku wypadku motocyklowego (nie ze swojej winy) miałem uszkodzoną łąkotkę i zerwane ścięgna - wiem co to znaczy być (praktycznie) unieruchomionym przez kilka miesięcy.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów