📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Nie da się wielu rzecz zrobić z osłoną założoną ale żeby trzymać ryj w osi z tarczą trzeba być debilem...
narkotykiTanio.pl napisał/a:
Ile jeszcze takich fejkowych filmów wrzucicie?
Dokładnie. Jeżeli widzicie odłamek tarczy tkwiący w okularach ochronnych nawet tych kiepskiej jakości to jest to fejk. Jeżeli faktycznie ma ranę na facjacie to ma... napewno dowody zostały spreparowane. Huj
Kątówka to narzędzie szatana. Mam niemal wszystkie możliwe narzędzia warsztatowe i z żadnym nie mam problemu, tylko z tym przeklętym sprzetem. Zwyczajnie się go boję, pomimo wyrobienia na nim niezliczonej liczby godzin, głównie wielkimi tarczami do ciecia kostki betonowej. Chwila nieuwagi i nie masz ręki albo w ogóle nie żyjesz. Ja pierdolę! Jeśli coś można zrobić czymkolwiek innym niż kątówką to zawsze wezmę to inne narzędzie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów