📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:41
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
Heliar napisał/a:
A to gdzie odpadło, połknął?
Z tego co widzę to chyba progi w ładzie naprawiał
Jak to kiedyś powiedział mi pewnie majster. Osłony są dla cieniasów...
Jak on skubany tą tarczę złapał bądź wyginał, że mu tak pierdolnęła?
Wystarczy kupować porządne tarcze i używać ich chociaż trochę zgodnie z przezaczeniem i wyczuciem. Nawet jak w 0,0001% przypadków jebnie, to nie w taki sposób. Jestem ekspertem.
Anosa20 napisał/a:
dlatego "niecieniasy" schodzą szybciej od "cieniasów"
Ile jeszcze takich fejkowych filmów wrzucicie?
Heliar napisał/a:
A to gdzie odpadło, połknął?
Z tego co widzę to chyba progi w ładzie naprawiał
A ja miałem osłonę i jakiś odłamek tak się zawinął, że i tak wbił się w polika. Fakt, to była moja wina, bo za mocno docisnąłem tarczą. Raz jak miałem jakiegoś nonamea kątówkę, po odłożeniu jej na bok ta ożyła samoczynnie i odjechała . Od tej pory unikam tego urządzenia w ogóle.
Anosa20 napisał/a:
majster powiedzial Ci to zanim stanal przed Twoim wpietym zadem?
Dlatego tnie się mając szlifierkę obok ciała, a nie przed sobą. To samo z cyrkularką.
Ja kiedyś miałem śmiechy jak kolesiowi tarcza wyjechała z kątówki tak ze 10 cm w bok, zamieliła w miejscu przez dwie sekundy po czym poleciała w pizdu. Na szlifierce zostało tylko to metalowe kółko ze środka tarczy. Oczywiście osłona była.
Oszukać przeznaczenie w realu
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów