📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
Przecież to mały Sfinks, tyle że nad morzem i w niebo patrzy.
on tak długo tam stal, że się zapadł w piachu po chuja
sadistic.pl/t/542410
No i czy go głowa nie boli ? Przecież od stania na rękach u normalnego człowieka to zaraz łeb puchnie. Czy jak je, to go podwieszaja za nogi, żeby się nie zadławił ? Tak wiele pytań, a tak mało odpowiedzi.
Zenonn napisał/a:
No i kurwa ciągle widzi do góry nogami ? Czy już jakoś opanował autoobrot ?
On właśnie widzi normalnie, obraz widziany przez oko jest odwrócony. Po urodzeniu przez jakiś nas mózg uczy się go odwracać, żeby się nam wydawało, że jest ok.
gcze napisał/a:
On właśnie widzi normalnie, obraz widziany przez oko jest odwrócony. Po urodzeniu przez jakiś nas mózg uczy się go odwracać, żeby się nam wydawało, że jest ok.
Właśnie jestem ciekaw jak u niego to się ustawiło
Wiedziałem że już go gdzieś widziałem, to ten co mu na basenie z karku skakali.
Ja pierdole, po co ja ten filmik włączyłem. Ten skok synalka przygłupa to najgorsze co tu widziałem w ostatnim czasie
Przejebane. Pomyślcie, że przez całe życie musicie w takiej pozycji stawiać klocki.
Ciekawe czy widzi do góry nogami czy już mu się wzrok przyzwyczaił i widzi normalnie?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów