📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
Ło ja pierdole xD
Claudio Vieira de Oliveira cierpi na rzadką chorobę zwaną wrodzoną artrogrypozą.
Lekarze powiedzieli matce Oliveiry, aby przestała karmić go jako noworodka, ponieważ wierzyli, że nie ma szans na przeżycie, ale przezwyciężył swoje skrajne niedogodności i ukończył szkołę jako księgowy i został mówcą publicznym.
Lekarze powiedzieli matce Oliveiry, aby przestała karmić go jako noworodka, ponieważ wierzyli, że nie ma szans na przeżycie, ale przezwyciężył swoje skrajne niedogodności i ukończył szkołę jako księgowy i został mówcą publicznym.
Carti napisał/a:
Claudio Vieira de Oliveira cierpi na rzadką chorobę zwaną wrodzoną artrogrypozą.
każdy wie w jaki to sposób osiągną cokolwiek /
No i kurwa ciągle widzi do góry nogami ? Czy już jakoś opanował autoobrot ?
Takiemu przynajmniej zimny Bałtyk nie przeszkadza
We know they are lying.
They know they are lying.
They know that we know they are lying.
We know that they know that we know they are lying.
And still they continue to lie.
We know that they know that we know they are lying.
And still they continue to lie.
Halman napisał/a:
chodzi tyłem czy jak?
Przezywa cie
Halman napisał/a:
chodzi tyłem czy jak?
Przezywa cie
pawel0283 napisał/a:
O kurw* Co to jest, Co to jest kurw*.
Choroba proszę Pana
W tamtych czasach nie było problemu z aborcją wiec WTF ?!
Zarejestruj napisał/a:
W tamtych czasach nie było problemu z aborcją wiec WTF ?!
I teraz tez nie ma. W brew pozorom ludzie zazwyczaj kochają swoje dzieci nawet te mniej udane, aborcje w naszym kraju od praktycznie zawsze to był ledwo promil w stosunku do tego ilu się urodziło. Inna sprawa ze te 40 - 50 lat temu w zasadzie nie wykonywano badan kobiet w ciąży i rodziły się różne potworki i jak miały szczęście to szybko schodziły z tego padołu - ten nie miał tyle szczęścia.
Zasysacz napisał/a:
Inna sprawa ze te 40 - 50 lat temu w zasadzie nie wykonywano badan kobiet w ciąży i rodziły się różne potworki i jak miały szczęście to szybko schodziły z tego padołu - ten nie miał tyle szczęścia.
Spoko,PiS już wraca do tego,aby więcej potworków chodziło po kraju
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów