18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:27
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:19

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
GlassEdi 2015-11-20, 11:38 6
brak mi słów....
Zgłoś
Exias 2015-11-20, 11:42 100
że też dała się murzynowi zaciągnąć na kwaterę...
Zgłoś
nowynick 2015-11-20, 11:53 13
przerwał im ruchanko

murzyn murzynowi murzynem....
Zgłoś
Policeman 2015-11-20, 12:58 64
Nie, nie nie....

Nie mogę, nie dam rady przeżyć tego nie, świadomość, że istnieje gdzieś takie dno, zero...

Niby młoda, elegancko ubrana i obciąga jakiemuś gołemu staremu murzynowi na śmietniku...

Nie wiem, nie jestem w stanie...gdyby to była moja córka, nie wpuściłbym jej do domu, gdyby było -30 stopni, mogłaby walić w drzwi i wyć, zostałaby bezdomna, po czymś takim uznałbym, że przestała istnieć.

Jezu Chryste...tylko kobiety potrafią tak nisko upaść, nigdy w życiu nie istniał facet, który osiągnąłby takie dno jak kobieta, a przecież mężczyźni [w metaforycznym ujęciu] schodzili nawet na dno rowu mariańskiego. Idę się zrzygać. Nawet gdybym potem jeszcze na te rzygi nasrał, nasikał, a potem zmieszał dał jakiemuś żulowi do jedzenia, ten by to strawił i ponownie wysrał, a ja bym do połknął....dalej nie upadłbym tak nisko jak ta dziewczyna.
Zgłoś
KillerLaugh 2015-11-20, 13:37 4
Z jaką gracją, dumą i klasą rozstała się z "kolegą", zupełnie tak, jakby nic się nie stało, zero zażenowania... Pies może jęzorem posmyrać sobie odbyt i polizać pana po policzku, bo taką ma naturę. Jednak bycie człowiekiem zobowiązuje, a właśnie wyobraziłem sobie jak czule wita się ze swoim niczego nieświadomym chłopakiem po powrocie shopingu.
Zgłoś
SzTKPch 2015-11-20, 14:45 3
Się nigga dorobił willi , a co do białem rury to brak słów, z czarnym i to jeszcze na śmietniku
Zgłoś
tranzystor 2015-11-20, 23:02
DiCarpio napisał/a:

Z jaką gracją, dumą i klasą rozstała się z "kolegą", zupełnie tak, jakby nic się nie stało,

Spodziewałeś się tańca godowego na pożegnanie, czy co?
Zgłoś
The_Generat 2015-11-20, 23:03 1
miejsce śmieci jest na śmietniku, skąd to zdziwienie ?
Zgłoś
_................_ 2015-11-20, 23:11 2
No kurwa to jednak straszne, pozornie (pewnie) miła i fajna biała laska dobra dla ludzi i w ogóle , a tu taki syf odpierala na śmietniku. Świat jest jednak pojebany, i nie możemy oceniać ludzi po pozorach.
Zgłoś
ziu 2015-11-20, 23:30 1
@Policeman

zawsze Twój syn mógłby obciągać murzynowi na śmietniku
Zgłoś
Wiro 2015-11-20, 23:46 2
Czy wy nie widzicie że ten czarnuch ją czymś naćpał?
Zgłoś
tepad.no 2015-11-20, 23:47
White trash.
Zgłoś
KoMo_TDi 2015-11-20, 23:54 1
Toż to CJ z gta sa, przyjechał kradzionym rowerem z pierwszej misji
Zgłoś
RmX 2015-11-21, 1:24
Dobrze, że laska czuje się śmieciem skoro opierdala czarnemu pytonga na śmietniku.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem