📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nie, nie nie....
Nie mogę, nie dam rady przeżyć tego nie, świadomość, że istnieje gdzieś takie dno, zero...
Niby młoda, elegancko ubrana i obciąga jakiemuś gołemu staremu murzynowi na śmietniku...
Nie wiem, nie jestem w stanie...gdyby to była moja córka, nie wpuściłbym jej do domu, gdyby było -30 stopni, mogłaby walić w drzwi i wyć, zostałaby bezdomna, po czymś takim uznałbym, że przestała istnieć.
Jezu Chryste...tylko kobiety potrafią tak nisko upaść, nigdy w życiu nie istniał facet, który osiągnąłby takie dno jak kobieta, a przecież mężczyźni [w metaforycznym ujęciu] schodzili nawet na dno rowu mariańskiego. Idę się zrzygać. Nawet gdybym potem jeszcze na te rzygi nasrał, nasikał, a potem zmieszał dał jakiemuś żulowi do jedzenia, ten by to strawił i ponownie wysrał, a ja bym do połknął....dalej nie upadłbym tak nisko jak ta dziewczyna.
Nie mogę, nie dam rady przeżyć tego nie, świadomość, że istnieje gdzieś takie dno, zero...
Niby młoda, elegancko ubrana i obciąga jakiemuś gołemu staremu murzynowi na śmietniku...
Nie wiem, nie jestem w stanie...gdyby to była moja córka, nie wpuściłbym jej do domu, gdyby było -30 stopni, mogłaby walić w drzwi i wyć, zostałaby bezdomna, po czymś takim uznałbym, że przestała istnieć.
Jezu Chryste...tylko kobiety potrafią tak nisko upaść, nigdy w życiu nie istniał facet, który osiągnąłby takie dno jak kobieta, a przecież mężczyźni [w metaforycznym ujęciu] schodzili nawet na dno rowu mariańskiego. Idę się zrzygać. Nawet gdybym potem jeszcze na te rzygi nasrał, nasikał, a potem zmieszał dał jakiemuś żulowi do jedzenia, ten by to strawił i ponownie wysrał, a ja bym do połknął....dalej nie upadłbym tak nisko jak ta dziewczyna.
Z jaką gracją, dumą i klasą rozstała się z "kolegą", zupełnie tak, jakby nic się nie stało, zero zażenowania... Pies może jęzorem posmyrać sobie odbyt i polizać pana po policzku, bo taką ma naturę. Jednak bycie człowiekiem zobowiązuje, a właśnie wyobraziłem sobie jak czule wita się ze swoim niczego nieświadomym chłopakiem po powrocie shopingu.
Się nigga dorobił willi , a co do białem rury to brak słów, z czarnym i to jeszcze na śmietniku
DiCarpio napisał/a:
Z jaką gracją, dumą i klasą rozstała się z "kolegą", zupełnie tak, jakby nic się nie stało,
Spodziewałeś się tańca godowego na pożegnanie, czy co?
miejsce śmieci jest na śmietniku, skąd to zdziwienie ?
No kurwa to jednak straszne, pozornie (pewnie) miła i fajna biała laska dobra dla ludzi i w ogóle , a tu taki syf odpierala na śmietniku. Świat jest jednak pojebany, i nie możemy oceniać ludzi po pozorach.
Toż to CJ z gta sa, przyjechał kradzionym rowerem z pierwszej misji
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów