Wiecie dlaczego "czarnuch" to obelga a "białas" nie? Bo biały nie musi się wstydzić koloru skóry.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:34
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
wiesz co? w europie są jak na najlepszej drodze do tego żeby ten dowcip nie był śmieszny... wogóle...
Na marginesie, gdyby trójka z powyższego skeczu zawitała do baru to będąc kelnerem zapytałbym:
- Co podać najjaśniejszy panie?
Ja nie wiedzieć Polska trudna języka
a2711817 napisał/a:
Na marginesie, gdyby trójka z powyższego skeczu zawitała do baru to będąc kelnerem zapytałbym:
- Co podać najjaśniejszy panie?
To by czarnuch wyzwał Cię od czarnucha... bo nie wiedziałby, że tak ma mówić tylko do czarnych.
(i tak wygląda na kumatego)
koras24 napisał/a:
"murzyn" to nie obelga.
Nie umiesz czytać ze zrozumieniem? "
AsKieras napisał/a:
Wiecie dlaczego "czarnuch" to obelga ....
koras24 - To dwa różne słowa tak jakbyś mówił Polak albo polaczek.
Mnie tam wkurwia to że jestem biały bo jak gdzieś jadę na dłuższego tripa z plecakiem to skóra na słońcu się smaży, a później boli + ryj jak burak. Strasznie jest to niepraktyczne i stwarza później inne problemy. Wiem że są filtry itp. ale to waży, zajmuje miejsce i nie lubię być wysmarowany tym gównem.
Poza tym nie rozumiem o co chodzi w tym wpisie ale chyba jest to jakiś żart czy coś więc 'haha'
Poza tym nie rozumiem o co chodzi w tym wpisie ale chyba jest to jakiś żart czy coś więc 'haha'
koras24 napisał/a:
"murzyn" to nie obelga.
A kto mówi, że jest inaczej?
PonySona napisał/a:
koras24 - To dwa różne słowa tak jakbyś mówił Polak albo polaczek.
Polaczek to mały polak, to nie jest obelga. Chyba, że u ciebie w gimnazjum, to sorry.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów