📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Białystok moje ukochane miasto kto w nim mieszka wie o czym mówie pozdrawiam Białostoczan pozdrawiam Podlasie
koueq napisał/a:
Kurka, ale żeś błysnął, pierwsza klasa!wiecie co oznacza rejestracja BIA? Białystak i Akalice:P
Starocia
czemu tak was mendy tylko ciągnie na te Podlasie
mamuś z tatuśiem odłożyli trochę hajsu i co kupujecie za grosze daczki co stolicowcy w D......................................................................................jebane rezusy nie pozdrawiam pozdrawiam Białystok moje kochane miasto
mamuś z tatuśiem odłożyli trochę hajsu i co kupujecie za grosze daczki co stolicowcy w D......................................................................................jebane rezusy nie pozdrawiam pozdrawiam Białystok moje kochane miasto
Podlasie to okolica pod lasem deklu październikowy.
A bialystokjest zajebisty, tylko nazioli troche za wielu.
A bialystokjest zajebisty, tylko nazioli troche za wielu.
Ja pierdole, chuj mnie strzela, jak widzę jak Warszawiak nadaje na Białystok i odwrotnie. Kurwa, wszyscy jesteśmy Polakami i powinniśmy się zjednoczyć przeciwko innym. Zamknijcie więc mordę i chuj.
Ja jestem z Podlasia co prawda nie z Białegostoku, ale nie daleko.
Co do gadki to powiem wam że Białostocka gadka za wiele się od innych nie różni, bardziej bliżej granicy można usłyszeć różnice w akcencie. Poza tym gadacie na nas, a pojedź do Poznania,Torunia,Bydgoszczy czy innych to mówią np. Kupiłeś chleb? JO! albo KAJ TY JEDZIESZ! I wy macie jeszcze czelność śmiać się z nas a kto was uczył Polskiego? Niemcy?
I jeszcze jedno takich terenów jak na Podlasiu to nawet górale by się nie powstydzili
Co do gadki to powiem wam że Białostocka gadka za wiele się od innych nie różni, bardziej bliżej granicy można usłyszeć różnice w akcencie. Poza tym gadacie na nas, a pojedź do Poznania,Torunia,Bydgoszczy czy innych to mówią np. Kupiłeś chleb? JO! albo KAJ TY JEDZIESZ! I wy macie jeszcze czelność śmiać się z nas a kto was uczył Polskiego? Niemcy?
I jeszcze jedno takich terenów jak na Podlasiu to nawet górale by się nie powstydzili
mnichu20 masz browca pozdrawiam
co to za pierdolenie? W Białymstoku nikt tak nie mówi - OK, na wsiach przygranicznych tak - i to tylko osoby po 50tym roku życia. Posrane jest to, że Warszaffka przedstawia Podlasie uogólniając, a gówno samemu wiedząc. Nie chce wyjść na bufona, ale sam Miodek stwierdził że na Podlasiu używana jest najczystsza Polszczyzna w naszym kraju. Deal with it.
No kurwa, jeszcze nigdy mi się nie zdarzyło żeby pod 1 filmikiem tyle piw postawić, oczywiście dla tych którzy bronią naszej małej ojczyzny.
1 jest pewne, ci którzy nigdy tutaj nie byli, a walą żarciki o "śledzikach" itp, to ogłaszam wszem i wobec że ... W DUPIE BYLIŚCIE I GÓWNO WIDZIELIŚCIE.
1 jest pewne, ci którzy nigdy tutaj nie byli, a walą żarciki o "śledzikach" itp, to ogłaszam wszem i wobec że ... W DUPIE BYLIŚCIE I GÓWNO WIDZIELIŚCIE.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów