No tak w dużym uproszczeniu - chłopcy spod znaku konfederacji chcieli skorzystać z praw zagwarantowanych przez pierwszą poprawkę do Konstytucji Stanów Zjednoczonych i chyba spotkali się z ciut większym zainteresowaniem, niż przypuszczali.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
okrutnik z lasu - kurwa a co ty tam widzisz zdrożnego? flagę Polski czy przekreślony sierp i młot? i kto kurwa mordował naszych dziadów i pradziadów - konkretnie z tego zdjęcia. Ktoś kto nie popiera komunizmu od razu jest faszystą? o czym ty pierdolisz?
kurwa , policja mogłaby dać sobie spokój z tymi prowokacjami :/
w końcu stanie się jakieś nieszczęście i się dopiero zacznie ;/
w końcu stanie się jakieś nieszczęście i się dopiero zacznie ;/
Prometeus_Coprophagus napisał/a:
Argumentum ad personam, na jakie jeszcze sofizmaty się wysilisz? Nawet nie ma tu z czym korespondować, bo całkowity brak walorów merytorycznych wypowiedzi.
Nie ma tu nic ad personam. Opowiadasz się przeciwko prawu własności, to w moim słowniku też jesteś złodziejem.
Cytat:
Na prywatne gimnazjum Cię było stać a na lekarza nie ? I weź mi nie pierdol, że prywatna szkoła lepsza jest. Przecież wiadomo że jak zapłacisz to na piątkach pojedziesz. Więc sorry ale pierdolisz.
Nie chodzi mi o stopnie, ale o ilość i jakość wiedzy, którą zdobyłem w porównaniu do LO państwowego (przypomnę, że w lo nie musiałem się nic uczyć, no może matmy trochę, bo wszystko miałem w gimnazjum)
Na prywatne gimnazjum "przestało mnie stać" kiedy po 2007 roku ojciec przymusowo przeszedł na emeryture. W między czasie śmierć dziadka, a że jako weteran wojenny miał trochę renty.
Stać i nie stać z tym lekarzem. Co innego jest wizyta z połamaną ręka, a co innego przeszczep "czegoś". Inna kategoria cenowa.
Cytat:
za ten rysunek powinienes dostaj w ryj. Faszysci mordowali naszych dziadow i pradziadow a ty teraz popierasz ten swiatopoglad?! WYPIERDALAJ!
TVN.
A kto tu mówi o faszystach. Nie popieram faszyzmu. Jestem patriotą, prędzej mi do nacjonalizmu niż do nazizmu.
Radzę Ci:
-wyłącz telewizor
-zapoznaj się z historią i podstawowymi pojęciami
Nie traktuj tego jako wrzutę. Piszę to po to, abyś się nie dał oszukać mass mediom.
Lewica, prawica, socjalizm, kapitalizm... Wymysł elity, żeby motłoch z wypranym ideologiami mózgiem tłukł się między sobą i nie przeszkadzał w "rządzeniu"...
dhill napisał/a:
Opowiadasz się przeciwko prawu własności (...)
Może jeszcze dodasz, że mam cztery metry i zieję ogniem?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów