18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
No tak w dużym uproszczeniu - chłopcy spod znaku konfederacji chcieli skorzystać z praw zagwarantowanych przez pierwszą poprawkę do Konstytucji Stanów Zjednoczonych i chyba spotkali się z ciut większym zainteresowaniem, niż przypuszczali.

Post mortem per rectum
Zgłoś
Wredny Pan Musztarda 2013-05-06, 12:28 3
Cytat:

GOOD NIGHT LEFT SIDE!

Kocham Pana Premiera

100% Anty-KfejkGeneration
Zgłoś
ZiggyChajzer 2013-05-06, 12:33 2
okrutnik z lasu - kurwa a co ty tam widzisz zdrożnego? flagę Polski czy przekreślony sierp i młot? i kto kurwa mordował naszych dziadów i pradziadów - konkretnie z tego zdjęcia. Ktoś kto nie popiera komunizmu od razu jest faszystą? o czym ty pierdolisz?
Zgłoś
neron666@interia.eu 2013-05-06, 15:04
kurwa , policja mogłaby dać sobie spokój z tymi prowokacjami :/
w końcu stanie się jakieś nieszczęście i się dopiero zacznie ;/

kto nie jara ten fujara
Zgłoś
dhill 2013-05-06, 15:58
Prometeus_Coprophagus napisał/a:

Argumentum ad personam, na jakie jeszcze sofizmaty się wysilisz? Nawet nie ma tu z czym korespondować, bo całkowity brak walorów merytorycznych wypowiedzi.

Nie ma tu nic ad personam. Opowiadasz się przeciwko prawu własności, to w moim słowniku też jesteś złodziejem.
Zgłoś
ramzes12 2013-05-06, 18:48 1
Cytat:

Na prywatne gimnazjum Cię było stać a na lekarza nie ? I weź mi nie pierdol, że prywatna szkoła lepsza jest. Przecież wiadomo że jak zapłacisz to na piątkach pojedziesz. Więc sorry ale pierdolisz.

Nie chodzi mi o stopnie, ale o ilość i jakość wiedzy, którą zdobyłem w porównaniu do LO państwowego (przypomnę, że w lo nie musiałem się nic uczyć, no może matmy trochę, bo wszystko miałem w gimnazjum)

Na prywatne gimnazjum "przestało mnie stać" kiedy po 2007 roku ojciec przymusowo przeszedł na emeryture. W między czasie śmierć dziadka, a że jako weteran wojenny miał trochę renty.

Stać i nie stać z tym lekarzem. Co innego jest wizyta z połamaną ręka, a co innego przeszczep "czegoś". Inna kategoria cenowa.

Cytat:

za ten rysunek powinienes dostaj w ryj. Faszysci mordowali naszych dziadow i pradziadow a ty teraz popierasz ten swiatopoglad?! WYPIERDALAJ!

TVN.
A kto tu mówi o faszystach. Nie popieram faszyzmu. Jestem patriotą, prędzej mi do nacjonalizmu niż do nazizmu.
Radzę Ci:
-wyłącz telewizor
-zapoznaj się z historią i podstawowymi pojęciami
Nie traktuj tego jako wrzutę. Piszę to po to, abyś się nie dał oszukać mass mediom.
Zgłoś
szponiasty 2013-05-08, 18:47
Lewica, prawica, socjalizm, kapitalizm... Wymysł elity, żeby motłoch z wypranym ideologiami mózgiem tłukł się między sobą i nie przeszkadzał w "rządzeniu"...
Zgłoś
Prometheus_Coprophagus 2013-05-09, 13:54
dhill napisał/a:

Opowiadasz się przeciwko prawu własności (...)

Może jeszcze dodasz, że mam cztery metry i zieję ogniem?

Post mortem per rectum
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów