18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 15:58
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 60 minut temu
O strajku w białoruskiej telewizji państwowej poinformowały w poniedziałek rano niezależne media. Portal TUT.by podał, że strajkuje też zakład Bielaruskalij w Salihorsku. Prezydent Alaksandr Łukaszenka przyleciał na rozmowy do zakładów ciągników kołowych w Mińsku (MZKT).
W tv emitują tylko archiwalne materiały.
A na ulicach pokojowe manifestacje. Ponad 100 tysięcy ludzi zebrało się w niedzielę pod pomnikiem Miasta Bohatera w centrum Mińska. Uczestnicy marszu wolności domagają się uczciwych wyborów prezydenckich i zmiany władzy na Białorusi.

Zgłoś
A................r 2020-08-17, 10:48 1
gdzie ten strajk, bo nic się nie dzieje ?
Zgłoś
N................X 2020-08-17, 11:01 6
Chcą do eurokołchozu? To się zdziwią
Zgłoś
0_rafiks_0 2020-08-17, 11:04 1
Szacunek, ze wrzucasz czesto zacne materialy, ale z tym to pojechales....Pomylka czy jaki chuj?
Zgłoś
k................1 2020-08-17, 11:05 4
Dalej polaczki wspierajcie ich będziecie tam zdychać na froncie nie za waszą sprawę niczego się w tym ciemnogrodzie nie nauczyliście żyjecie jak w średniowieczu a bynajmniej taki poziom macie umysłowy
Zgłoś
Dymson30 2020-08-17, 11:06
Po chuj takie coś dodawać kurwa
Zgłoś
T3RMINATOR 2020-08-17, 11:15 1
0_rafiks_0 napisał/a:

Szacunek, ze wrzucasz czesto zacne materialy, ale z tym to pojechales....Pomylka czy jaki chuj?

Jest tu taki dział jak Polityka i Religia.
Zgłoś
Godlesl 2020-08-17, 11:30
***** białorusinów
Zgłoś
aaaaaaaaaaaaaa 2020-08-17, 11:30
Łukaszenka władzy nie odda. A te protesty komu są na rękę? Putinowi. To Rosja za tym stoi.
Putin za pozostawienie Łukaszenki przy władzy dostanie potulnego figuranta.
Zgłoś
Wiewór 2020-08-17, 13:38 2
NorbiX napisał/a:

Chcą do eurokołchozu? To się zdziwią

Że w Polsce dalej są takie kurwy jak ty co wzdychają za układem warszawskim.

Każdy myślący człowiek jest ateistą.
-Ernest Hemingway

Zgłoś
Silverface 2020-08-17, 14:39 1
Coś mi się zdaje, że niedługo Białoruś, odwiedzą krewni z Rosji, od Wujka Władka. Tak jak było to na Krymie.

Nie wylewaj waćpan wina!
Zgłoś
N................X 2020-08-17, 15:33 2
Wiewór napisał/a:

Że w Polsce dalej są takie kurwy jak ty co wzdychają za układem warszawskim.

Nie! Takie kurwy jak ja, już dawno opuściły ten burdel.
Zgłoś
McQurwa 2020-08-17, 16:37 1
Może Onet.de,TVN i TVP solidarnie dołączy do strajku i przestaną pierdolić bzdury,chodź przez dobę

We know they are lying.
They know they are lying.
They know that we know they are lying.
We know that they know that we know they are lying.
And still they continue to lie.

Zgłoś
doopa 2020-08-17, 17:07
Teraz tylko czekać na zielone ludizki
Zgłoś
kossa69 2020-08-17, 19:42 1
krisman1981 napisał/a:

Dalej polaczki wspierajcie ich będziecie tam zdychać na froncie nie za waszą sprawę niczego się w tym ciemnogrodzie nie nauczyliście żyjecie jak w średniowieczu a bynajmniej taki poziom macie umysłowy

Ty jesteś na poziomie jaskiniowców i nie ogarniasz takich rzeczy że twoje życie nie zależy tylko od tego co dzieje się w Polsce. Skoro Rosja weźmie sobie ukranie, Białoruś później przyjdzie kolej na inne państwa w tym Polskę.
Tak wiem w twojej pustej główce nic takiego nie może się wydarzyć po przecież 1 i 2 wojna światowa są dowdem że to nie możliwe.
Ja wiem że ci pasuje byc czyjac suka i mieć kutas w dupie i ustach i masz wyjebane na to jak wygląda twoje życie. Ale są na świecie ludzie którzy używają mózgu i są na poziomie umysłowym większym niż ty i nie chcą być dymani.
Zapamiętaj to że sąsiad patus z klatki obok napierdala tylko innych nie znaczy że tobie kiedyś nie wyjebie

Raz sierpem raz młotem w czerwoną hołotę.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów