Sam mieszkam blisko tej granicy i mam mnóstwo kolegów Białorusinów więc potwierdzam i podaje dalej!
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Przed chwilą
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Up
Nie trzeba być lewakiem żeby stwierdzić że Pis to chujoza.
Nie, nie jestem za PO ani za Sld czy Petru.
Nie trzeba być lewakiem żeby stwierdzić że Pis to chujoza.
Nie, nie jestem za PO ani za Sld czy Petru.
Jakiś przyjebany typek, ale ogólnie ciekawy filmik.
Zdaje mi się czy on miejscami próbuje naśladować głosem Maxa Kolonkę?
Piękny ichni ZUS mają, tu rocznie 12600 za nic z nikłą perspektywą uzyskania czegoś w zamian.
Ludziska powiedzcie jak się nazywa ta muzyczka na końcu grana pod melodię 'House of rising sun'?
Byłbym wdzięczny za podanie linku do utworu spod końca. Ten co brzmiał jak House of the rising sun.
U nas też tak było po 1926r. są materiały, ale nikt tego nie uczy w szkole. Póki żył Piłsudski nikt łap po nasz kraj nie wyciągał, a po jego śmierci przyszła wojna i aż do dziś jesteśmy najlepszą dziwką w Europie. Ruchają Rzeczpospolitą czy to z lewej strony czy prawej, kto ma więcej hajsu temu dam. Nie ma hajsu to też dam za obietnicę wizy.
Polska jest piękna, ta co jest i ta co była. Tylko rządzący z żydokomuny
nie da sie ogladać przez sposób gadania tego typa.
Ech dawna Rzeczpospolita -- nie Polska ale Rzeczpospolita nasz wspólny kraj - nie tylko polski jak wielu pseudopatriotow uważa i tym byliśmy silni.
Ech dawna Rzeczpospolita -- nie Polska ale Rzeczpospolita nasz wspólny kraj - nie tylko polski jak wielu pseudopatriotow uważa i tym byliśmy silni.
Białoruś nie będzie przyjacielem naszej władzy dopóki nie da się dymać amerykanom i wykonywać poleceń z Brukseli. Tak samo, jak nasze media skutecznie nastawiają nas przeciwko ruskim, umiejętnie manipulując materiałami.
Ma nieostry pysk na fragmentach z "biura", ostrość poszła na książkę jakiegoś Sztyna... rutinoscorbin by się przydał
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów