Sam mieszkam blisko tej granicy i mam mnóstwo kolegów Białorusinów więc potwierdzam i podaje dalej!
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Naprawdę świetny materiał. Miło w przerwie od oglądania bójek ciapaków, emigrantów, murzynów i wypadków samochodowych dowiedzieć się czegoś o naszych sąsiadach.
trochę smętnie,
za Białorus piwo bo nie było z nią nigdy kosy,
szkoda, że tak mało o największych atrakcjach Białorusi: Białorusiankach,
za Białorus piwo bo nie było z nią nigdy kosy,
szkoda, że tak mało o największych atrakcjach Białorusi: Białorusiankach,
Ale milf dobry.
typ strasznie wkurwiajacy ;/
moja rodzina pochodzi z pod minska tam moja rodzina miala palac szkoda ze wojna zniszczyla europe
wybaczcie brak wiedzy i czepliwość, o chuj chodzi z tym sklejaniem czy rozcinaniem filmu? on tego wszystkiego co na początku mówi w aucie nie mógł powiedzieć w jednej ciągłej kwestii? czy sklejał to po jednym zdaniu bo mu co 15 min jeden składny ciag wyrazów przychodził do głowy?
Białoruś jest polska, tak jak Litwa i Wołyń...
Byłem na Białorusi we wrześniu teraz i potwierdzam co gość prawi. Rzuciło mi się jeszcze w oczy to, że ludzie są mało charakterystyczni. Ja będąc tam czułem się jak okaz z zoo bo się bardzo wyróżniam. Jeszcze jest duża różnica majątkowa. Co jakiś czas widać wraki aut przy jakiś limuzynach. Karty sim nie kupi się normalnie w kiosku a u operatora w salonie podając przy tym swoje dane osobowe. Tak też do Mińska każdego ciągnie i wiekszość młodzieży tam jedzie albo na zachód np do Polski studiować.
Ogólnie polecam przejechać się za wschodnią granicę nawet dla nowych doświadczeń.
Ogólnie polecam przejechać się za wschodnią granicę nawet dla nowych doświadczeń.
Gada jak na jakiejs bombie. Moze spirytku sobie z wycieczki posmakowal?
Nie ma to jak "The house of rising sun" Animalsów w wersji białoruskiej.
Plakat patrona pedofili w centrum Mińska jest chyba najlepszym dowodem na brak zamordyzmu w tym kraju.
Koleś dobrze prawi o tym, że Białoruś niby tak blisko, a naprawdę tak daleko. Niestety to się zmieni na gorsze. Po przejęciu władzy przez PiS dobuduje się kolejny metr żelaznej kurtyny na granicy białorusko-polskiej.
Plakat patrona pedofili w centrum Mińska jest chyba najlepszym dowodem na brak zamordyzmu w tym kraju.
Koleś dobrze prawi o tym, że Białoruś niby tak blisko, a naprawdę tak daleko. Niestety to się zmieni na gorsze. Po przejęciu władzy przez PiS dobuduje się kolejny metr żelaznej kurtyny na granicy białorusko-polskiej.
To go ładnie określił Pan z muzeum chińczykiem. Podejrzewam, że autor materiału pochodzi z podlasia, ma korzenie tatarskie.... Jak wiadomo tatarzy to mongoły. Pan z muzum był bardzo bliski odkrycia prawdy :v
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów