Mężczyzna zmarł podczas transmisji na żywo, po wypiciu całej butelki wódki, zachęcony dotacją od widza w wysokości 10 000 rubli rosyjskich (około 110 dolarów).
Mężczyzna zmarł podczas transmisji na żywo, po wypiciu całej butelki wódki, zachęcony dotacją od widza w wysokości 10 000 rubli rosyjskich (około 110 dolarów).
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Zdarzało się w towarzystwie, jak się było młodszym, ze ktoś zerował prawie całą 0,5. Efekty były widoczne, ale nigdy nie było zagrożenie zdrowia lub życia. Sam wielokrotnie wypijałem więcej (oczywiście nie na raz, ale podczas całej zabawy).
Może chłop już wcześniej miał jakieś problemy? Ale to dziwne, bo wygląda na wprawnego i doświadczonego menela, na którym takie litraże nie powinny robić wrażenia.
Trochę to dziwne. 0,5 l spirytusu to owszem, niebezpieczne, ale zwykłej wódy?
Zdarzało się w towarzystwie, jak się było młodszym, ze ktoś zerował prawie całą 0,5. Efekty były widoczne, ale nigdy nie było zagrożenie zdrowia lub życia. Sam wielokrotnie wypijałem więcej (oczywiście nie na raz, ale podczas całej zabawy).
Może chłop już wcześniej miał jakieś problemy? Ale to dziwne, bo wygląda na wprawnego i doświadczonego menela, na którym takie litraże nie powinny robić wrażenia.
Może walną na pusty żołądek?
A może przyszedł już lekko zaprawiony... chyba że walił parę dni
Dlaczego takie dziewczyny siedzą z takimi menelami? Do mnie zapraszam xd
Skutki lubią jak patologia im jebie psychiki ale nie szukaj w tych kręgach bo tylko będą ci się huśtać na emocjach ..
Cienki zawodnik , albo uczciwa białoruska wódka. Na YouTube jest pełno filmików w tematyce wypijania flaszki wódki z gwinta na raz nawet pamiętam że kobitka tego wyczynu dokonała. Ten filmik to może być akurat fejk, ale to tylko tak dla przykładu.
Większość z tych filmów to ustawki. Butelka po wódce z wodą i zakapslowana maszynką. Inna cześć filmików, gdzie zeroją połówkę jest ucięta, zmiana kadru a w między czasie gostek zwymiotował wódkę.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów