Kliknij tutaj aby wyświetlić wpis
Kliknij tutaj aby wyświetlić wpis
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Brakuje tylko siekier i łysych czopków.
Jakie pierdolenie... KURWA MAC! Ile razy slyszeliscie o tym, ze do szpitala trafil ktos z odcietą nogą lub ręka w wyniku kibolskich ustawek? Czy kibole sa takimi lajzami, ze nikt nigdy nikogo powaznie nie uszkodzil? Czy kibole sa popierdoleni i naprawde laza z tasakami i maczetami na ustawki? Jakby tak bylo to co jakis czas by to bylo w wiadomosciach na 100%. Jak jest "zwykly" atak nozem, np. gdzies podczas sylwestra czy cos to jest w newsach. Koles z rozjebana glowa na pol po ciosie siekiera by sie w wiadomosciahc nie pojawil? Pierdolenie... tylko by nienawidzic kibicow/kiboli. Ustawki sa spoko - napierdalanki w lesie, troche powybijanych zebow, troche gozow czasem jakies zlamanie czy cos... Pomyslcie troche . Kurwa podczas takiej ustawki z tasakami, maczetami i siekierami na 100% byloby 5? 10? zgonow. Lekko. Slyszeliscie o takich przypadkach? No srednio kurwa. Jakby na takiej ustawce jakis kibol z przeciwnej ekipy zabilby wam brata to na nastepna ustawke przyszlibyscie z pistoletem i chuj. Tak by sie skonczylo. Zaraz sie znajdzie super ekspert, ktory mi powie, ze chuja sie znam, moze i ma racje... moze i takie ustawki regularnie sie odbywaja a walka na noze/maczety/kastety/siekiery i tasaki konczy sie kilkoma siniakami i otartym naskórkiem... jakos w to kurwa nie wierze.
Zabij się, proszę.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów