Ładna bójka gdzie biały zamiata
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:43
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Więcej! Ja chcę więcej takich materiałów!
00:26 murzyn w akcie desperacji próbuje połaskotać przeciwnika
Te patrzcie jak biały dostał czarnego na ziemie i mu wpier*** spuszcza to nagle "daj mu wstać, daj mu wstać"
Po obserwacji podobnych zachowań można pomyśleć, że istnieje takie zjawisko jak solidarność rasowa. Zwróćcie uwagę kto z tej multikulturowej chmary podszedł i odciągnął chłopaka okładającego czarnego. Zresztą akurat grupa przedstawicieli tej rasy ma tendencję to podejmowania walki mając przewagę liczebną, więc i tak jestem zaskoczony, może nie wynikiem, ale jej przebiegiem.
Smoluchy mają walkę grupową we krwi. Tam u nich do tej pory jak polują na słonie to w 50 lecą z dzidami na jednego słonia. Natury nie oszukasz
Za białego spuszczającego wpierdol czarnemu kozakowi zawsze piwko.
czarni ludzie, fajny, rzadki widok. ludzie czarnego koloru skóry. mało sadolowe ale istnieją. zauważcie typowe dla rasy ludzkiej zachowania:
-przegrany wie że przegrał, nie wali wygranego rowerem od tyłu, po przerwaniu walki w absolitnie beznadziejnej sytuacji nie próbuje udawać ze nic nie było
-grupka kolegów przegrywającego nie skacze po głowie wygranemu, tylko go odciąga bez jednego ciosu.
-nie latają cegły ani butelki.
- okolica to nie slumsy.
przeważnie oglądamy tu inny gatunek - tylko wyglądem podobny, nie mylmy ludzi z tym chujostwem, tutaj w komentarzach widzę ewidentne pomyłki. tutaj mamy ludzi.
-przegrany wie że przegrał, nie wali wygranego rowerem od tyłu, po przerwaniu walki w absolitnie beznadziejnej sytuacji nie próbuje udawać ze nic nie było
-grupka kolegów przegrywającego nie skacze po głowie wygranemu, tylko go odciąga bez jednego ciosu.
-nie latają cegły ani butelki.
- okolica to nie slumsy.
przeważnie oglądamy tu inny gatunek - tylko wyglądem podobny, nie mylmy ludzi z tym chujostwem, tutaj w komentarzach widzę ewidentne pomyłki. tutaj mamy ludzi.
Znowu karykatury istot inteligentnych, niepotrafiące się dogadać bez użycia pięści. I po co takie bydło żyje? A, nie, sory, wiem po co. Głosują na najgorsze ścierwa polityczne i są tanią siłą roboczą oraz beneficjentami socjalu
00.36 - kurwa niżej tych spodni już się chyba nie dało wsadzić...
co za pierdolnięta moda... szpan gaciami.
co za pierdolnięta moda... szpan gaciami.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów