📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
🔥
Uważaj, on ma nóż!
- teraz popularne
Za tego gościa zawsze piwko i props dla niego
4,6 mln subskrypcji - Zero pierdolenia
Ale autor posta to mógłby jak biały człowiek pisać
Poprawka, tytuł winien brzmieć "Biały murzyn w dżungli"
To jest właśnie różnica chęci rozwoju i wykorzystania środowiska vs bambo które będzie setki pokoleń powtarzać te samą chujową czynność bez żadnej refleksji, bo mu wystarczy, a teraz jest jeszcze gorzej wręcz się cofnęli, bo jeszcze ONZ ich oduczył nawet tego minimum zaradności
Widzę że już został zmuszony do dodawania napisów, bo niektórzy chyba nie mogli się połapać co on robi :c Ogólnie dawno go tu nie widziałem
kogut117 napisał/a:
Już był ten filmik u niego na kanale dawno temu ze 2-3 miesiące.
Nie było tego filmu. Owszem, robił węgiel drzewny, ale w tym filmie bardziej chodziło o to, że zrobił "piec" wielokrotnego użytku, do którego wystarczy wrzucić drewno, bez konieczności obklejania za każdym razem błotem.
Zajebiste! Już wiem jak w XXI wieku węgiel robić
Wychodzi na to, że nawet te chatki z gówna są chuja warte.
chyba grilla będzie robił
pewnie potrzebował trochę węgla drzewnego do produkcji prochu,żeby mieć przewagę technologiczną i móc strzelać do czarnych
Za tego gościa zawsze piwko i props dla niego
Obrazek
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów