akcja na początku, potem tylko zbierają zwłoki
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:02
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:11
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nawet gdybym nie chciał dac piwka za ten filmik, to myszka by sama kliknęła. Piękne KO.
@up e tam - pomógł mu wstać i pewnie od razu do weterynarza go zabierze.
Biały mu jebnął, ale później się elegancko zachował - rzadko kogo stać na coś takiego.
Teraz wystarczy, że murzynek złoży pozew o odszkodowanie za pobicie na tle rasowym i parę groszy wpadnie
Pewnie gdyby biały pierwszy padł, to murzyn by mu zrobił z głowy trampolinę.
Pewnie gdyby biały pierwszy padł, to murzyn by mu zrobił z głowy trampolinę.
biały jebnął ->KO -> odszedł, pomógł wstać..
czarny jebnie ->KO -> but, but, but -> odejdzie, wróci, but, but, but
Kolor skóry to też mentalność....
czarny jebnie ->KO -> but, but, but -> odejdzie, wróci, but, but, but
Kolor skóry to też mentalność....
gdzieś ty tam kurwa dostrzegł białego? on był po prostu jaśniejszym brudasem
Jacy grzeczni nagle. Nawet panu kurteczkę jeden podniósł z ziemi No i nieśmiertelne: OW MY GAWD
Jak miało być inaczej ??
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów