Tak jakby kolejny odcinek deskoterapii, akcja z dzisiaj w Humaita, 600 kilometrów od Manaus, czyli straszne wypizdowo
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
28 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
W Polsce tez jest takie miejsce. Zadupie na wschód od Białegostoku.
Przykładny obywatel charytatywnie utylizuje śmieci. Takiemu to tylko piątkę przybić i piwo postawić. Biedny musiał się zmęczyć
może zajął jego miwjsce
Tak właśnie wygląda Dyskoteriapia na NFZ, zamiast po plecach, w łeb Cię pierdolną. Ubezpiecz się prywatnie już dziś!
Deskoterapia to sztuka, to fach, to coś czego się nie nauczysz w tydzień, a nawet i w pół roku.
Tutaj mamy pierdolnięcie kantem deski śpiącego prosto w łeb. Miał niewielkie szanse, bo to zwykle morderstwo
Tutaj mamy pierdolnięcie kantem deski śpiącego prosto w łeb. Miał niewielkie szanse, bo to zwykle morderstwo
Nie pierdol. Od razu powiedz że polowałeś na jego miejscówkę. Kołdra też całkiem dobra.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów