Bywa tak, że nieposłuszeństwo zruganiem werbalnym jest karane. Jednakże czasami tylko rękoczyny i manualne wyłuszczenie swoich racji może przynieść skutek, tak jak to w klasie tej uczniów pełnej uczennicy pewnej jest nauczycielem czynione.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
47 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:41
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
a w USA byłoby dokładnie na odwrót.
I bardzo dobrze Gówniarzom się we łbach pojebało i to nie tylko u nas
Nauczyciele biją uczniów, uczniowie są bici przez nauczycieli, uczniowie biją nauczycieli, nauczyciele są bici przez uczniów. Kibel będący karmionym przez ciemnoskórego sumo jego własną wydzieliną z odbytu, wdzięczny jegomościowi będącemu zawodnikiem sumo, połyka w całości oddzielone kawałki przetrawionego bytu tak że nawet zapach śmierdzący nie popędza wprzody przed szereg i z tejże wdzięczności jako że kibel jest japoński wody używając ku temu podmywa odbyt zawodnikowi sumo gdyż fantastico wszechwiedzącym erudytą jest.
Szkoła to dżungla. Albo uczniowie nauczycieli albo nauczyciele uczniów.
Cytat:
Kibel będący karmionym przez ciemnoskórego sumo jego własną wydzieliną z odbytu, wdzięczny jegomościowi będącemu zawodnikiem sumo, połyka w całości oddzielone kawałki przetrawionego bytu tak że nawet zapach śmierdzący nie popędza wprzody przed szereg i z tejże wdzięczności jako że kibel jest japoński wody używając ku temu podmywa odbyt zawodnikowi sumo gdyż fantastico wszechwiedzącym erudytą jest.
Jakaś specjalna szkoła, gdzie uczą języka fantastico?
krasnal_hałabała,
Fantastico jest tylko jeden.
Wszelkie próby naśladowania są, co tu dużo pisać - Słabe i żałosne.
Fantastico jest tylko jeden.
Wszelkie próby naśladowania są, co tu dużo pisać - Słabe i żałosne.
@up, Zważ na to że sam Mistrz fantastico uczynił mi postawienie piwa pod komentarzem jakże błyskotliwym mym i oto dowód że słabym i żałosnym nie było moje wystąpienie, Piast Kołodziej był jeno jeden lecz to znakiem na zakaz kołodziejstwa nie chciał być niewątpliwym.
krasnal_hałabała,
Wiesz, czasem postawię piwo np. Velture, albo czasem On mi.
Nie sądze jednak, aby to była podstawa do tezy, że szanujemy się nawzajem i jesteśmy pod wrażeniem naszych dzieł/postów.
Jeśli jednak Twierdzisz, że wirtualne piwa coś znaczą - Niech i tak będzie.
Pozdrawiam.
Wiesz, czasem postawię piwo np. Velture, albo czasem On mi.
Nie sądze jednak, aby to była podstawa do tezy, że szanujemy się nawzajem i jesteśmy pod wrażeniem naszych dzieł/postów.
Jeśli jednak Twierdzisz, że wirtualne piwa coś znaczą - Niech i tak będzie.
Pozdrawiam.
@up, Jak to? to fantastico mnie nie lubi?... ale ja... całe moje życie...
mój wuefista to pił i ruchał ale nie bił
żucił piłkę na salę i grajta a w swojej kanciapie gościł wybrańczynie
żucił piłkę na salę i grajta a w swojej kanciapie gościł wybrańczynie
@UP
To ty chyba skończyłeś "Życia starą szkołę" albo "Wyższą szkołę robienia hałasu".
To ty chyba skończyłeś "Życia starą szkołę" albo "Wyższą szkołę robienia hałasu".
Często zacząłem rozmyślać dlaczego piszesz w taki zjebany sposób, zamiast pisać konkretnie, to jeszcze kurwa czynisz sobie sam sobą bicie
W polskich szkołach to nauczyciel dostaje wpierdol.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów