Oburzony kierowca BMW dokonuje bicia i dźgania nożem człowieka i dodatkowo dwukrotnego przejechania tak, że ofiara ginie przez śmierć. W wszystko to w Johor Johor Bahru (JB) Rainbow Garden przy 17th ulicy w Malezji.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:48
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:50
łoo panie w końcu jakiś dobry materiał wstawiłeś a nie tylko "Ciężarówką najechanie co czyni śmierć"
Jak na Sadistic'a materiał dobry ale jak widzę takie skurwysyństwo to krew mi się w żyłach gotuje, a jeszcze jak jest to okraszone opisem fantastica to........................ (w miejsce kropek wstaw co chcesz)
Oglądając to i słysząc to, miałem ochotę wypierdolić głośniki przez okno.
tak to już jest w chinolandzie jak nie darady aby 15 osób wpadował cię do auto to cię przejadą
Haha i to na oczach turystów, nie zaponą tej wycieczki do końca życia, to jest jak w banku!
PS: Wnioskuję bo słychać jak po angolsku godojo
PS: Wnioskuję bo słychać jak po angolsku godojo
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów