18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
kózka 2012-03-31, 0:19 17

Zgłoś
blazejpop 2012-03-31, 1:40
internet wypacza spojrzenie na świat. myślałem, że jakieś panienki będą tańczyć do dzwieku harmonijki...
Zgłoś
thoms0n 2012-03-31, 3:21
Spodziewałem się raczej dziwki z akordeonem.
Zgłoś
Ronin026 2012-03-31, 8:28
No kurwa. Miały być dziwki grające cipą na harmonijce.
Zgłoś
szekla81 2012-03-31, 8:58 1
Na sadola to by sie nadalo, jakby gosciu zdarl z siebie koszule i zaczol siebie samego smagać tymi biczami Yeah
Zgłoś
gremlin1982 2012-03-31, 9:22
Kuuurwa, a nie mógł przy okazji wychłostać jakiegoś murzyna, jak dla mnie gościu marnuje swój potencjał i mój czas.
Zgłoś
X................8 2012-03-31, 9:26
On ma w rękach cewki Tesli a szczela piorunami.
Zgłoś
corusci 2012-03-31, 9:54
Znając moje zdolności to bym sobie tym biczem w mordę zajebał

999dice.com/?36476981 Zapraszam do gry
Zgłoś
Apollon 2012-03-31, 10:34
gość naprawdę pokazał niezła sztukę, nie jest to kolejny z tańczący z Najmanem czy inna pierdoła na lodzie, ale mimo to miałem cichą nadzieję, że pierdolnie się tym biczem
Zgłoś
Gooral2137 2012-03-31, 10:54 1
Kurwa już myślałem ze @BuryRabarbar znowu wyskoczy z tekstem typu 'ja też tak wczoraj zamachałem lasce kutasem' :/
Zgłoś
jóźek_róra 2012-03-31, 11:07
Ciekawe czy ten post też zostanie dobitnie usunięty jak każdy poprzedni który napisałem pod jakimkolwiek filmikiem. Widzę że sadistic to jakaś postkomunistyczna strona na której nie ma się prawa wyrazić swojego zdania ;/ Ja nie wiem co tutaj jest grane. ;/
Zgłoś
bogdanznosa 2012-03-31, 12:09 5

zaprawde powiadam guwno zjadam
Zgłoś
Mic3K 2012-03-31, 12:10 1
Urządzenie wielofunkcyjne
Zgłoś
pampuchzkkk 2012-03-31, 12:34
to sie nazywa techno :O
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów