📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:36
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:19
🔥
Ajfoniara
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
xD
Najgorzej jak jakiś stary dziad nie wie kiedy ze sceny zejść. Trump wcale nie lepszy... Putler zresztą też...
Aaltonen napisał/a:
Najgorzej jak jakiś stary dziad nie wie kiedy ze sceny zejść. Trump wcale nie lepszy... Putler zresztą też...
to zupełnie jak u nas....
Taki jankeski żarcik z komedianta?
Normalnie poharatało mi jelita, muszę uważać bo ja chodzę bez pampersa.
Normalnie poharatało mi jelita, muszę uważać bo ja chodzę bez pampersa.
Codziennie rano muszą mu przypominać że jest prezydentem
Dziwie się ameryknom p zarówno tym za Bidenem jak i tym za Trumpem. Jak mozna przekazać przywodztwo tak staremu dziadowi. Zwlaszcza ze w obu przypadkach wiek nie jest rownoznaczny z wielką mądroscią. Obaj są relikt ami epoki która powinna odejsc. Doadtkowo Biden sra w gacie.
[ Dodano: 2024-07-13, 13:10 ]
Pierwsza rzecz którą robi Biden po przebudzeniu?
- Sra.
Druga rzecz którą robi Biden po przebudzeniu?
- Szcza.
Trzecia rzecz która robi Biden po przebudzeniu?
- Wstaje z łóżka.
[ Dodano: 2024-07-13, 13:10 ]
Pierwsza rzecz którą robi Biden po przebudzeniu?
- Sra.
Druga rzecz którą robi Biden po przebudzeniu?
- Szcza.
Trzecia rzecz która robi Biden po przebudzeniu?
- Wstaje z łóżka.
Ahhhh ten dziadek Biden...szalony koń, normalne szalony koń. XD
Masmedia wybiorą wam prezydenta skończonego dzbana, powiedzą jak żyć, przekonają do wojny w niesłusznej sprawie, namówią na przyjęcie piątej dawki szczepionki na ostatniej prostej, przekonają, że zbawi was noszenie maski, ze skończonych idiotów zrobią idoli i celebrytów. Naoglądacie się w swoich blokach telewizorni i bedziecie kwiczeć, że nie macie praworządnosci bo nie możecie bezkarnie kopulować i się skrobać. Na płemieła, prezydenta wybierzecie skompromitowaną, sprzedajną kanalię, obcego jawnego agenta, bo na kogo innego głosować to będzie obciach. W całkowicie niezależnych mediach przekonają was do zielonej transformacji i tolerancji. Z ulgą usłyszycie wiadomość o sprzedaży brudnej jedynej naszej, przynoszacej straty rafinerii, z zadowoleniem usłyszycie wieść o zamkniętej ostatniej nierentownej kopalni, z dumą będziecie jechać nad morze trzy dni swoim elektrycznym samochodem w kredycie na 10 lat. Po opłaceniu czynszu i energii zostanie wam tylko na żarcie, nie będziecie mieli nic. W imię tolerancji przyjmiecie pod swój dach czarnucha przydzielonego z urzędu i z dumą będziecie brać udział w marszach o prawa pedałów, transów, sodomitów innych zboczeńców. W imię tej samej tolerancji będziecie ściągać symbole religijne, prześladowac wyznawców religii, która
utorowała miejsce cywilizacji europejskiej. Światem już nie rządzą politycy. Rządzi nim sam Szatan, a jego narzędziem są media. Większość ludzi jest głupia i tej większości dano złudzenie jakiejś władzy. Wystarczy zrobić im odpowiedni przekaz w mediach i zrobią wszystko, czego się od nich oczekuje. Przekona się dojne bydło nawet do zbiorowego samobójstwa, jak lemingi.
utorowała miejsce cywilizacji europejskiej. Światem już nie rządzą politycy. Rządzi nim sam Szatan, a jego narzędziem są media. Większość ludzi jest głupia i tej większości dano złudzenie jakiejś władzy. Wystarczy zrobić im odpowiedni przekaz w mediach i zrobią wszystko, czego się od nich oczekuje. Przekona się dojne bydło nawet do zbiorowego samobójstwa, jak lemingi.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów