"Multikulturowość jest dobra!" - Elin KrantzW sumie ma koleś rację, że wyłożył kawę na ławę. Swoją drogą - moge się założyć że będzie miał 100 razy lepsze branie niż "spokojny, wrażliwy, nieśmiały student" bo kobiety uwielbiają "twardych" facetów po ZK, najlepiej ze zrytą psychiką i "ciekawymi doświadczeniami życiowymi"
no w pudle pewnie miał ciekawe doświadczenia życiowe, i aż mu zryło psyche.
To anons mojego kolegi tylko zapomniał dodać że odsiedział ćwiare za zabójstwo kochanki swojej żony za to że wyruchał jego kochanke w oborze (bo to krowa czy bawół był chuj go wie) ,pije borygo bo po borygo sie nie rzygo,ma jedno oko ..na środku czoła i w ZK robił sobie pochwe pod pachą.
po twoich postach wnioskuje że zawierasz znajomości z ciekawymi ludźmi.
Czy po prostu rano budzisz się ze zmazą nocną i dochodzisz to wniosku że ci się wszystko przyśniło?
Pih
Wiele kobiet ciągnie do takich, bo małpę, będzie zawsze bardziej ciągnęło do małpy.
To ja wróżę Ci zajebistą gorylicę
po dwuletnim pobycie w Tworkach, z trójką dzieci każde z innym, bez ręki i z atlasem syfów.
ciekawe, czy będzie zainteresowany?
ciekawe, czy będzie zainteresowany?
On może nie, jednak znając ludzi i ich fetysze, ktoś chciałby z Tobą być byś wsadzała mu kikut w dupę.
On może nie, jednak znając ludzi i ich fetysze, ktoś chciałby z Tobą być byś wsadzała mu kikut w dupę.
piszesz się? bo zawsze chciałam tego spróbować, a Ty zdajesz się czytać mi w myślach! <3
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów