📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:03
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Troche kiepsko, jezioro zamarzniete, brak wora. Ale zawsze mozna przerebel wykuć, wtedy wór niepotrzebny.
poligon6 napisał/a:
Troche kiepsko, jezioro zamarzniete, brak wora. Ale zawsze mozna przerebel wykuć, wtedy wór niepotrzebny.
Sadyzm wobec słabszych lub bezbronnych (dzieci, zwierzęta, kaleki) przejawiają z reguły osobnicy doswiadczajacy przemocy ze strony środowiska w którym bytują - mówiąc prosciej - robią to z reguły życiowe cipy dojeżdzane przez każdego wkoło muszące odreagować na słabszych na zasadzie kompensacji.
SQRW3L_ponury napisał/a:
Sadyzm wobec słabszych lub bezbronnych (dzieci, zwierzęta, kaleki) przejawiają z reguły osobnicy doswiadczajacy przemocy ze strony środowiska w którym bytują - mówiąc prosciej - robią to z reguły życiowe cipy dojeżdzane przez każdego wkoło muszące odreagować na słabszych na zasadzie kompensacji.
Urzekła mnie twoja historia, zwłaszcza na portalu poswięconym czarnemu humorowi, sadyzmowi, wszelkim formom ludzkiego spierdolenia. Mówiąc ogólnie " nie o sraj sie".
Dyskutując z tobą sam wpadam w schemat który opisałem (prezentując sadyzm wobec kalectwa - w tym wypadku intelektualnego) wiec po prostu pozgnam sie staropolskim
mmmm, dobry smalec z pieska bym zjadł
Chuj_WIELKI napisał/a:
mmmm, dobry smalec z pieska bym zjadł
Jesteś z Kłobucka? Bo tam po przetopieniu wszystkich bezdomnych psów, zaczęli kraść ludziom psy z podwórek. A poniektórzy takie chuje oszuści mieszali smalec psi ze świńskim a sprzedawali w cenie 100% psiego.
SQRW3L_ponury napisał/a:
Smiesznie. Mi sie wypowiedz o braku wora skojarzyła z workiem na kupę - pies sie zesral to trzeba wykuć przerębel.
Aczkolwiek czytając dalsze wypowiedzi autora stwierdzam, ze jednak ma niedojebanie mózgowe i stary dręczył go siusiakiem za młodu.
@up A to nie znasz takiego zwrotu:
Pies do wora, wór do jeziora?
Pies do wora, wór do jeziora?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów