18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 15:58
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 52 minuty temu
_................_ 2017-03-03, 23:39 18
na 100% dodał to nagrywający
Zgłoś
saperro 2017-03-03, 23:49 2
najważniejsze, że dobrze się bawil
Zgłoś
przeme13 2017-03-04, 0:11 41
Bieda umysłowa najmocniej bije od nagrywającego. Pozdrowienia dla giors25 za materiał wlasny
Zgłoś
pakicito 2017-03-04, 0:22 2
niech pierwszy rzuci kamieniem, który za gówniarza się nie wypierdolił na rowerze, no chyba że sami tu gimboajfonserzy
Zgłoś
-Roger- 2017-03-04, 0:48 7
gdzie tam bieda umysłowa ?
Zgłoś
Dżizas_kurde 2017-03-04, 1:08 4
Nagrywający jeszcze większy biedak.... jak widzę tych gimbozjebów "aaaahhh kurwa... a aaa bedzie an youtubie !!! aaaa..... !!!!111!!11one one one !"

No kurwa....
Sam jesteś biedakiem i to nie tylko umysłowym z tego co widzę....
Gdzie masz kurwa rower ?

==============================================
Zgłoś
JPablo 2017-03-04, 10:31 5
Ok, film obejrzałem 2x ale nadal nie wiem, powiesz mi od którego momentu mogę zacząć się śmiać :/?
Dodatkowo, wyjdź na rower w grupę Downhill albo SoftDH albo inne lekkie odłamy tego sportu, zobaczysz że ludzie tam wracają dzień w dzień oblepieni błotem bo spadli z roweru
Nie wiem co w tym śmiesznego, spadł, krzywdy sobie nie zrobił, krwi nie widzę, kończyny urwane nie latają więc na chuj tu taki materiał
Poza tym ten twój głos, kurwa moja koleżanka ma bardziej męski niż ten twój pizdowaty
Zgłoś
kothletino 2017-03-04, 13:23 3
siedzą przed kompem - jebane nolajfy
rozrywka na dworze podczas której nikomu nic nie robią - biedaki umysłowe

Zdecydujcie się kurwa, ludzie...
Zgłoś
Loki's 2017-03-04, 15:48 1
ja na moim trekkingowym kiedyś rozpędzony jak chuj chciałem wjechać na chodnik, ale krawężnik jednak mnie pokonał

"Matka ćpie, że wiesz?
Lepszy nic niż rydz.."
Zgłoś
tomeekcz 2017-03-04, 18:44
całe szczęść że przy kompie sucho
Zgłoś
MaczoJuh 2017-03-04, 19:12
aaaaAAA KURWA! To jest wlasnie to, zobaczccie!
Zgłoś
mietas12 2017-05-07, 15:35
Znam to miejsce mieszkam niedaleko i zawsze tam gimby takie akcje robią.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów