📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:58
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
52 minuty temu
na 100% dodał to nagrywający
Bieda umysłowa najmocniej bije od nagrywającego. Pozdrowienia dla giors25 za materiał wlasny
niech pierwszy rzuci kamieniem, który za gówniarza się nie wypierdolił na rowerze, no chyba że sami tu gimboajfonserzy
Nagrywający jeszcze większy biedak.... jak widzę tych gimbozjebów "aaaahhh kurwa... a aaa bedzie an youtubie !!! aaaa..... !!!!111!!11one one one !"
No kurwa....
Sam jesteś biedakiem i to nie tylko umysłowym z tego co widzę....
Gdzie masz kurwa rower ?
No kurwa....
Sam jesteś biedakiem i to nie tylko umysłowym z tego co widzę....
Gdzie masz kurwa rower ?
Nie wiem co w tym śmiesznego, spadł, krzywdy sobie nie zrobił, krwi nie widzę, kończyny urwane nie latają więc na chuj tu taki materiał
Poza tym ten twój głos, kurwa moja koleżanka ma bardziej męski niż ten twój pizdowaty
Dodatkowo, wyjdź na rower w grupę Downhill albo SoftDH albo inne lekkie odłamy tego sportu, zobaczysz że ludzie tam wracają dzień w dzień oblepieni błotem bo spadli z roweru
Nie wiem co w tym śmiesznego, spadł, krzywdy sobie nie zrobił, krwi nie widzę, kończyny urwane nie latają więc na chuj tu taki materiał
Poza tym ten twój głos, kurwa moja koleżanka ma bardziej męski niż ten twój pizdowaty
siedzą przed kompem - jebane nolajfy
rozrywka na dworze podczas której nikomu nic nie robią - biedaki umysłowe
Zdecydujcie się kurwa, ludzie...
rozrywka na dworze podczas której nikomu nic nie robią - biedaki umysłowe
Zdecydujcie się kurwa, ludzie...
ja na moim trekkingowym kiedyś rozpędzony jak chuj chciałem wjechać na chodnik, ale krawężnik jednak mnie pokonał
Lepszy nic niż rydz.."
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów