📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
6 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Czy jest tu może jakiś expert, który może mi powiedzieć czy współczesna medycyna jest juz na tyle daleko rozwinięta że da się uratować taka istotę, jak by nie było - ludzką, przy pomocy medykamentów czy innych medycznych zabiegów?
Czekaj czekaj.. więc tak...
Zapisujesz się na uczelnie podając swoje dane w tym imie i nazwisko. Jak prowadzący zajęcia wyczytuje TO SAMO imie i nazwisko które podała ta głupia pizda przy zapisywaniu się na studia, to czuje się szykanowana i w chuj dyskryminowana ? No kurwa ... Za moich czasów studenckich dostałaby jajem tak jak tam stoi...
Zapisujesz się na uczelnie podając swoje dane w tym imie i nazwisko. Jak prowadzący zajęcia wyczytuje TO SAMO imie i nazwisko które podała ta głupia pizda przy zapisywaniu się na studia, to czuje się szykanowana i w chuj dyskryminowana ? No kurwa ... Za moich czasów studenckich dostałaby jajem tak jak tam stoi...
Studia chyba jednak powinny być płatne a nie kurwa wylęgarnia jebanych patologicznych lewackich ameb za kasę podatników.
Europa upada
Czyli jeżeli nie jest zaimkiem żeńskim, to można przypierdolić
Spaniały i okuratny materiał nagrany dla jego. Uguem dziękuję za tę wypowiedź. Pozdrawiam z Choroszczy.
Źle zrozumiałem czy oni naprawdę wymagają by ich nazywać " to coś "?
Kiedy jeszcze studiowałem, to tych z UP uważaliśmy za głupie zwierzęta, dopiero po czasie widzę że mieliśmy rację
Albo się mylę(tylko co do lokalizacji).
Albo się mylę(tylko co do lokalizacji).
Gdzie jest Carioner, aby to obśmiać? Co za idiotka mówi w formie żeńskiej o swej wykładowczyni, bo żeńskie formy są bardziej godne.
Ale do profesorki to już za grosz nie ma szacunku i mówi o niej, jak o mężczyźnie profesor zamiast profesorka.
Ale do profesorki to już za grosz nie ma szacunku i mówi o niej, jak o mężczyźnie profesor zamiast profesorka.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów