Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@up
Nad jakimi sierotami? Weź wróć do kuchni pozmywaj posprzątaj albo przynajmniej pokaz cycki.
Nad jakimi sierotami? Weź wróć do kuchni pozmywaj posprzątaj albo przynajmniej pokaz cycki.

Up, najpierw może się zdecyduj, przecież się nie rozdwoję.
Napisałabym coś innego, ale z uwagi na mój wcześniejszy post, nie chcę wyjść na hipokrytkę.
Napisałabym coś innego, ale z uwagi na mój wcześniejszy post, nie chcę wyjść na hipokrytkę.

dobra.wróżka,
Zdecydowanie chyba wszyscy chcieliby zobaczyć cycki
Zdecydowanie chyba wszyscy chcieliby zobaczyć cycki

Ten pałec niech sobie w dupe wsadzi i zamyrda , nie wiem czym on się kierowaładuje nagrywajac ten film
Sory błąd kierował
Sory błąd kierował
up@ on go sobie wsadził w dupę wcześniej a potem dał go jej powąchać
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie