Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ja rozumiem, że to czarnuchy i chuj z nimi. Jednak jaką kurwą trzeba być, żeby taki numer młodym odwalić. Myślę, że to pomysł samca, obecnego posuwacza samicy.
Trzeba być po prostu czarnym... Oni tak mają.
Jednak pudło skądś ma, więc albo wygrzebał że śmietnika, albo faktycznie dzieciakom kupił konsole - przy okazji zrobił im "pranka".
Ja rozumiem, że to czarnuchy i chuj z nimi. Jednak jaką kurwą trzeba być, żeby taki numer młodym odwalić. Myślę, że to pomysł samca, obecnego posuwacza samicy.
Racja. To czarnuchy i chuj z nimi
Może ona jemu odwaliła podobny numer 5-7 lat temu. Pamiętaj, że mało jest czarnuchów znających swojego rodzonego ojca. Może brodaty dindus robi za wujka i żywi nieswoje bachory?
a czy widzisz taką możliwość żeby wyjął wszystko z pudełka i wrzucił tam te śmieci dla żartu? w końcu ma pudełko od ps5 i to raczej legitne. Chyba że takie pudełka dają w każdym sklepie z pudełkami do pleja to wtedy sorry masz rację.
Aj tam pierdolisz. Czarny czy nie, rozpuszczony dzieciak w balona zrobiony. "Za moich czasów dzieci kamieniami się bawiły!"
Aj tam pierdolisz. Czarny czy nie, rozpuszczony dzieciak w balona zrobiony. "Za moich czasów dzieci kamieniami się bawiły!"
ukradlem mu to ! yeah ja mu ukradelem
a tam huj pizda i badziewie
pewnie wiekszosc czarnuchow ma taka mine jak zajebie torebke
Szacunek to najdroższa rzecz na świecie!
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów