📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
nie ważne jaki kolor skóry, psiarze to osoby nieodpowiedzialne i upośledzone umysłowo
Taki hycel mi opowiadał że najlepszy sposób żeby się uwolnić z uścisku zębów psiaczka to wsadzić mu palec w kakao - na brązowej rączzce widać nie będzie
Jendor napisał/a:
nie ważne jaki kolor skóry, psiarze to osoby nieodpowiedzialne i upośledzone umysłowo
Dawno się badałeś?
nie powinno to być w dziale erotyka
htp napisał/a:
Wychowanie psa widać dla ciebie jest za trudne. Może lepiej hoduj rybki? Albo dalej tylko komentuj,
Danajakkaka napisał/a:
Jak Ci pies zaczyna srac w domu a nie jest stary to jest właśnie znak że nie umiesz go wychować. Bez odbioru
Nie chce was od imbecyli i idiotów obrażać bo umniejszę imbecylom i idiotom. Jak nauczycie się czytać, szczególnie danakakalaka to może dostrzeżecie skomplikowany początek zdania „jak mój pies zacznie…”. Możecie wygooglować różnicę między „zacznie” a „zaczął”
Co za ścierwa, starą baba nie ma siły kolosa na smyczy ciągnąć, ale na chuj kaganiec zakładać, bernardyny to też agresywne psy, na szczescie tylko psy się pogryzły, tępe dzidy
baronturbina napisał/a:
Nie chce was od imbecyli i idiotów obrażać bo umniejszę imbecylom i idiotom. Jak nauczycie się czytać, szczególnie danakakalaka to może dostrzeżecie skomplikowany początek zdania „jak mój pies zacznie…”. Możecie wygooglować różnicę między „zacznie” a „zaczął”
Jak znaczenie srać w domu, to idź to weterynarza.
Nikt kurwa nie ma sprayu 12 gramowego gdzie na temu.com i Wish.com gas a 7€
Ja gazem rozdzieliłem dwa americanstaffterier prawdziwe bestie że jak jest ich parę egzeplaży zjedzą cię jak sarnę w lasach pod Wrocławiem jest nielegalna psiarnia w lesie i chodzą w 7-8 i napadają na jogikistów
Ja gazem rozdzieliłem dwa americanstaffterier prawdziwe bestie że jak jest ich parę egzeplaży zjedzą cię jak sarnę w lasach pod Wrocławiem jest nielegalna psiarnia w lesie i chodzą w 7-8 i napadają na jogikistów
htp napisał/a:
Jak znaczenie srać w domu, to idź to weterynarza.
W sumie jedyny dobry pomysł dzisiaj. Dzięki tak zrobię gdy przyjdzie czas
Ze względu na tą CZARNĄ gołą dupe, pierdole, dalej nie oglądam...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów