📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Bernardyn chciał powąchać i się pobawić a tępe przedłużenie sebixa od razu by mieliło.
Tamten wściekły wierzga a psotnik ma wyjebane, i tak go sobie obadał a na koniec jeszcze w antene uszczypnął
Tamten wściekły wierzga a psotnik ma wyjebane, i tak go sobie obadał a na koniec jeszcze w antene uszczypnął
Ja wiem, że słabą renomę mają tu na portalu psy. Powiem tylko, że to c tam się zadziało to jest 100% wina właścicieli. Pies socjalizowany nie atakuje, nie wykazuje agresji. Niestety jak pies nie ma kontaktu za młodu z ludźmi, z innymi zwierzętami to tak to będzie wyglądać.
donkapusta napisał/a:
Ja wiem, że słabą renomę mają tu na portalu psy. Powiem tylko, że to c tam się zadziało to jest 100% wina właścicieli. Pies socjalizowany nie atakuje, nie wykazuje agresji. Niestety jak pies nie ma kontaktu za młodu z ludźmi, z innymi zwierzętami to tak to będzie wyglądać.
Tak tak jasne. Pięknie. Jak mój pies zacznie srac w domu i obgryzać kapcie zgłoszę się do ciebie. Dobry psi behawiorysta w cenie. Nawet poświęcę swą godność i na podlasie pojadę z tej okazji.
Trzeba przyznać, że bambo zachował się bardzo poprawnie. Oklepał kundla i poddusił.
WHO let the dog out?
donkapusta napisał/a:
Ja wiem, że słabą renomę mają tu na portalu psy.
Co ty pierdolisz?
Sadolowa @psotna_cipka, by ci powiedział/a ile smalcu ze psa idzie upierdolić.
baronturbina napisał/a:
Tak tak jasne. Pięknie. Jak mój pies zacznie srac w domu i obgryzać kapcie zgłoszę się do ciebie. Dobry psi behawiorysta w cenie. Nawet poświęcę swą godność i na podlasie pojadę z tej okazji.
Wychowanie psa widać dla ciebie jest za trudne. Może lepiej hoduj rybki? Albo dalej tylko komentuj,
baronturbina napisał/a:
Jak Ci pies zaczyna srac w domu a nie jest stary to jest właśnie znak że nie umiesz go wychować. Bez odbioru
Akurat plus dla murzyna że ma takiego psa ale go potrafi opanować a ta pizda z bernardynem zamiast wypierdalać to stoi i coś pierdoli no nakrmiłbym nią tego kundla
Na te groźne rasy to powinny być psychotesty i jak już muszą to niech kupują je rozsądni ludzie. Te łyse tępe chuje na osiedlach nie są odpowiednimi ludźmi do posiadania jakiegokolwiek zwierzęcia a co dopiero spierdolonego umysłowo pitbulla
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów