Imigranci przed klubem "Studium salon" krzycząc Allah Akbar we Flensburgu zaatakowali rdzennych Niemców
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
T................3
2017-09-02, 17:44
Obejrzałem, wzdrygnąłem ramionami... tyle, "scrolluję" dalej.
j🤬e brudne malpy merkel daje po jednym im do domu
"Rdzennych Niemców" - chwilo trwaj
Rdzenni Niemcy to już by dawno temu stosowny obóz im zbudowali. Niemców już w zasadzie nie ma...
m................k
2017-09-02, 18:59
Ani mnie to grzeje, ani ziębie.
Haha ale wyobrażacie sobie taką akcję pod klubem w Polsce? Przecież nasi chłopcy by ich pozabijali
siwybis napisał/a:
Niemców już w zasadzie nie ma...
I bardzo dobrze
podpis użytkownika
Hitler był lewakiem
J🤬 wszystko na wschód od Polski.
G................2
2017-09-02, 20:55
Niech dalej denerwują Niemców
Co oni mają w tym łepetynach, wybuch - allah akbar, ktoś jedzie cieżarówką - allah akbar, typy leją się pod stadionem - allah akbar, gruchę wali - allah akbar. Wyobraźcie sobie - typy nap🤬lają się pod monopolowym, a Ty trzymasz kamerę i mówisz do siebie "Jezu Ufam Tobie".
@up, Zaraz przyjdzie Sezamkowy i będzie p🤬lił ci jak to religia jest zła, jestem tego pewien.
że tam żadnego polaka z EB nie było co by krzyczał "k🤬a już nie żyjesz" ehh...
b................0
2017-09-03, 0:33
tylko zaluje, ze tam jakies spokojnej grupki chillujacych sie polakow nie bylo...