i nigdy nie zostanie, lekka carbonowa rama zalozona na druciaka, aby mogl szybko smigac, wyglada to jak jakies niby lambo, a tak naprawde to kupa "plastiku" ktora ma byc jak najlzejsza , super jezdzi do momentu az nie przywalisz w cos
Tak to sobie wymyśliłeś w głowie i pierdolisz kocopoły. Klatki samochodów są tak konstruowane żeby np. kierowca mógł przeżyć taki wypadek, bo - uwaga - Jack Aitken (kierowca tego samochodu) przeżył.
i nigdy nie zostanie, lekka carbonowa rama zalozona na druciaka, aby mogl szybko smigac, wyglada to jak jakies niby lambo, a tak naprawde to kupa "plastiku" ktora ma byc jak najlzejsza , super jezdzi do momentu az nie przywalisz w cos
gdzie to się wydarzyło, kiedy?
-> na torze, za dnia
kto kierowcą k***a był?
-> nie kurwa kubica, pytania kieruj do montażysty gdzieś w internetach GoofingOfToday
co z nim?
-> wykręcił kilka bączków
a jak chcesz wiecej szukaj moze cos w stylu "demo supercars speed racing accident No.114 car destroyed ", najpierw szukaj a nie sie glupio pytasz jak lamus
sry, musiałem
Drugi filmik już ci wyjaśnił, a chciałem napisać co ty pierdolisz??!!! Na pierwszym już widać wyraźnie, rama odlatuje po drugim uderzeniu, a silnik zostaje i się zapala. Więc ten tego nie wiem co ty oglądałeś.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów