📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
A gdzie on był, jak Papierz przyjechał??!!
To ścierwo w czarnej kiecce (nie mam nic do kościoła) nie potrafi poprawnie nawet jednego zdania w naszym ojczystym języku złożyć, a pociągnęło za sobą takie tłumy. Prostak, ale geniusz na swój sposób. Wniosek jest oczywisty - tłumy muszą być jeszcze głupsze od niego, żeby dać się pociągnąć. Przykre w chuj.
Jeszcze jedno:
tadziu - mam nadzieję, że Bóg istnieje i po śmierci zapłacisz za swoje.
Jeszcze jedno:
tadziu - mam nadzieję, że Bóg istnieje i po śmierci zapłacisz za swoje.
ja pierdole, nie wierzę w typa
Fajny ma gość sen, myśli że jest dobrym sługą bożym, niesie pożytek i jeszcze ma z tego kupe kasy, po co go w sumie budzić do tej chujni zwanej prawdą.
Zartuje, ryżyk budź się uju bo prdlisz jak struty, nie widze belki w oku swoim ale widze tartak w oku twoim zachłanny sprzedawczyku.
Zartuje, ryżyk budź się uju bo prdlisz jak struty, nie widze belki w oku swoim ale widze tartak w oku twoim zachłanny sprzedawczyku.
100 razy wolę dać Jurkowi za to jak pomaga ludziom nawet jeśli woodstock też ma jakieś fundusze z akcji. I tak myślę, że się należy, w końcu jedna z większych imprez dla polaków. Ale temu żydowi w sukience ani złamanego grosza. Czekam tylko aż mu się zemrze. Niestety, moich dziadków też już omamił.
Jebać kurwy które manipulują ludzmi za pomocą religii i ciągną z ich kase.
@ePeeL
Taka notatka to pikuś.
Najśmieszniejsze jest to, że w naszym kraju mogą Cię żywcem i bez znieczulenia pokroić na części zamienne dla innych osób.
Aby tego nie zrobili to musisz napisać Prawdziwą Notatkę i wysłać do Poltransplantu.
Ale może niektórym tutaj to by się nawet spodobało...
Taka notatka to pikuś.
Najśmieszniejsze jest to, że w naszym kraju mogą Cię żywcem i bez znieczulenia pokroić na części zamienne dla innych osób.
Aby tego nie zrobili to musisz napisać Prawdziwą Notatkę i wysłać do Poltransplantu.
Ale może niektórym tutaj to by się nawet spodobało...
co sie tyczy owsiaka to kupił troche sprzetu ale juz nie wyszkolił personelu bo nie umieli obsługiwać sprzętu i tak raz 2 maszyny stały 2 lata w pomieszczeniu i sie kurzyły, w drugiej placówce musieli ojebac sprzet bo szpital zadłużony nikt nie wie jak było jeszcze w innych placówkac, co jak co troche pomógł, troche dla siebie, trochę na brudstok. Jeśli chodzi o starszych którzy wysyłają hajs to już przesada kłapią dziobem ze nie maja na leki ale 200 zł wyślę rydzusiowi. Tak jestem z Pisu
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów