2:31
Jestem Oberlejtnant Von CzokmenNiestety ludzie są na tyle głupi, że wierzą takim ludziom jak Rydzyk czy Kaczyński. Przez lata pomagałem finansowo pewnej starszej kobiecie, do czasu aż zobaczyłem, że wysyła rydzykowi pieniądze. Podczas rozmowy w której chciałem jej wytłumaczyć, że kupuję jej żywność itd, a ona każdy grosz wysyła to Torunia wyszło, że ja jestem zły i Kaczyński mnie zamknie. Serce boli, że teraz kobieta sprzedaje kwiatki na chodniku żeby mieć na jedzenie, ale dalej jest opętana przez Rydzyka i Kaczyńskiego.
To jest niesamowite jak można wpłynąć na słabą psychikę. Ktokolwiek na świecie powie coś złego na Rydzyka lub na Kaczyńskiego to jest kut*a i lubi PO. Cały świat kocha PO... szok!!
A Owsiakowi wierzysz? Dajesz niby na sprzęt dla szpitali a ten część daje na organizację Woodstock, część dla swojej rodziny, część dla siebie i kupuje też trochę sprzętu. Tylko nie piszcie że szpitale by nie istniały bez owsiaka bo tyle co wośp uzbierał od początku to jest ułamek procenta kasy jaka idzie co roku na opiekę zdrowia z budżetu państwa.