📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:40
🔥
Przyjaciele
- teraz popularne
to nie gej czy homoseksualista; to zwyczajna ciota spod okrąglaka...
Nie wiem co im jest ta smętna pipa, ale jak się lodów boją na prawicy to ja ich wszystkich zapraszam na lody na Wiejską
Chuj z tym pedałem
Pedał zażartował. Boki zrywać. Gdzie jest główna?!
Już nie pierdolcie koleś ma dystans do siebie i kręci beke a biedny Czarnecki się speszyl jak dziewica na widok kutasa
pazuzu napisał/a:
Już nie pierdolcie koleś ma dystans do siebie i kręci beke a biedny Czarnecki się speszyl jak dziewica na widok kutasa
I niech ten dystans zostanie, tak na wszelki wypadek.
Domki w Słupsku, słomki w dupsku.
Jebany degenerat, a do tego homoseksualny.
Jebany degenerat, a do tego homoseksualny.
Biedny idiota nie zdaje sobie sprawy, że takimi tekstami wyłącznie szkodzi wszystkim pedałom. Utrwala tylko stereotyp, że jedyne co robią to lizanie się po chujach i bolcowanie odbytów.
W sumie to się nie dziwię, bo zgrywanie ofiary zapewnia spore dochody. Dla niego i jego cioty.
W sumie to się nie dziwię, bo zgrywanie ofiary zapewnia spore dochody. Dla niego i jego cioty.
Halman napisał/a:
to nie gej czy homoseksualista; to zwyczajna ciota spod okrąglaka...
Jesteś z Poznania?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów