Ciekawe czy to ogólnie prawda czy znowu jakiś gównofejk, bo ta Gazeta Warszawska nie wydaje mi się jakoś super wiarygodnym źródłem.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
51 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
7 minut temu
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
ja pierdolę niech ten strajk się skończy, bo dzieci sadola już nawet odkryły
Tak tak. Legitne info. Prokurator Stanisław "Pisowska kurwa" Piotrowicz to mąż stanu godzien najwyższej formy zaufania. W PRLu dzielnie udawał że służy reżimowi a teraz dzielnie tropi wrogów Narodu i nie rozumiem jak można poddawać w wątpliwość jego słowa. O ile to jego słowa.
nowynick napisał/a:
ja pie**olę niech ten strajk się skończy, bo dzieci sadola już nawet odkryły
No widzisz, odkryłem go dobrych pare lat temu, dziecko drogie.
dupakaczora napisał/a:
Tak tak. Legitne info. Prokurator Stanisław "Pisowska k***a" Piotrowicz to mąż stanu godzien najwyższej formy zaufania. W PRLu dzielnie udawał że służy reżimowi a teraz dzielnie tropi wrogów Narodu i nie rozumiem jak można poddawać w wątpliwość jego słowa. O ile to jego słowa.
To akurat fakt, ale mamy tutaj wielu politycznych ekspertów i jestem ciekaw ich zdania.
Piotrowicz? Ten co zamykał w kryminale opozycjonistów a w sejmie krzyczał "precz z komuną"?
Ten co bronił księdza pedofila? Nawet sąd nie wiedział WTF bo to była pierwsza w historii świata sytuacja, że oskarżonego bronił prokurator....
No kurwa rzeczywiście wiarygodny człowiek.
W ogóle to śmierdzi pisowskim trollingiem.
-Ernest Hemingway
Ten co bronił księdza pedofila? Nawet sąd nie wiedział WTF bo to była pierwsza w historii świata sytuacja, że oskarżonego bronił prokurator....
No kurwa rzeczywiście wiarygodny człowiek.
W ogóle to śmierdzi pisowskim trollingiem.
Ciekawe czy moderacja tak szybko i chętnie swoje gównotematy przenosi do sucharów, a no tak przecież jak mod coś wrzuci to to zawsze jest super materiał godny głównej bez 20 piwek sadol upadł.
Abraxus napisał/a:
Piotrowicz? Ten co zamykał w kryminale opozycjonistów a w sejmie krzyczał "precz z komuną"?
Zawsze jak widzę tego komucha, to mi się przypomina ten absrd
Afera to fakt że Biedronia finansuje niemieckie MSW, poprzez różne fundacje i ma poparcie europejskich kurew typu Timmermans. To juz wystarczy by pograzyć w oczach normalnego myslacego człowieka tą polityczna wydmuszke pompowaną przez polskojezyczne media. Juz pomijam fakt jakie gówno promuje.
A oskarżenia typu, akta były ale sie zmyły, to pachnie na kilometr polityczna prowokacją. Zwlaszcza w wykonaniu starego komucha.
P.S. Co do tej sprawy to rzeczywiście było takie zgłoszenie. Złozyła go matka. Ogólnie to była rodzina alkoholików i mamusce odbiło, nie dziwne ze Robert jest jaki jest.
A oskarżenia typu, akta były ale sie zmyły, to pachnie na kilometr polityczna prowokacją. Zwlaszcza w wykonaniu starego komucha.
P.S. Co do tej sprawy to rzeczywiście było takie zgłoszenie. Złozyła go matka. Ogólnie to była rodzina alkoholików i mamusce odbiło, nie dziwne ze Robert jest jaki jest.
Lepiej być niezadowolonym człowiekiem niż zadowoloną świniaą; lepiej być niezadowolonym Sokratesem, niż zadowolonym głupcem. A jeżeli głupiec i świnia są innego zdania, to dlatego, że umieją patrzeć na sprawę ze swojego punktu widzenia.
Abraxus napisał/a:
Ten co bronił księdza pedofila?
Tego to trzeba posłuchać
A tu przykład za jakich idiotów ma wyborców, chyba słusznie
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów