📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
o ile ten 1 nawet śmiesznie gada, to ten drugi jest w 100% przepitym chlorem, gościu nawet nie umiem się z sensem wypowiedzieć. na początku śmieszne się to wydaje, ale ten 2 pokazuje że życie chlora to gówno a nie życie
Przejebane.Pewnie na własne życzenie,ale nie zmienia faktu że przejebane takie życie:/
ulthart napisał/a:
Przejebane.Pewnie na własne życzenie,ale nie zmienia faktu że przejebane takie życie:/
Im to się pewnie podoba, podupić co mają, spać gdzie jest i to wszystko za frajer
Kurwa ale fakt faktem, każde miasto ma jakieś tam swoje gibające się perełki jak na załączonym filmiku
I jeszcze MPKiem za darmo jeżdżą
2@up
No wszędzie znajdzie się jakiś "Kudłaty" czy "Szanel"
No wszędzie znajdzie się jakiś "Kudłaty" czy "Szanel"
Życie na łatwiznę, jakby im nagle zabrać środki odurzające, nie poradziliby sobie sami.
heh z Chudego mogli by byc ludzie ale się stoczył ;p
W sumie to chyba pierwszy wywiad z prawdziwego zdarzenia, jaki widziałem, gdzie w rolach głównych kloszardzi i obyło się bez obalania 0,7 na raz lub walki z grawitacją
W sumie to chyba pierwszy wywiad z prawdziwego zdarzenia, jaki widziałem, gdzie w rolach głównych kloszardzi i obyło się bez obalania 0,7 na raz lub walki z grawitacją
Budziński Artur ksywa "chudy" lat 37 jeszcze trzyma poziom i pokazuje klase. Pozwiedzac sobie lubi, Wielkopolske zwiedza. Jak każdy ma nałogi. Doswiadczony życiowo. 3 kobiety życia. Nienormowany czas pracy i brak stalego miejsca zamieszkania. Ciagle w podrozy. Czlowiek zagubiony, ktoremu w zyciu nie wyszlo.
Barto "takie samo nazwisko" - Budziński Wiesław - tu juz o elokwoencji nie ma co mowic, poziom intelektualny na poziomie minus sto. Nie mial okazji podzielic sie swoja miloscia do swiata z nikim.
Na koncu tecza.
podsumowijac
Rudy i Chudy
Barto "takie samo nazwisko" - Budziński Wiesław - tu juz o elokwoencji nie ma co mowic, poziom intelektualny na poziomie minus sto. Nie mial okazji podzielic sie swoja miloscia do swiata z nikim.
Na koncu tecza.
podsumowijac
Rudy i Chudy
Chudy sto lat, szczęśliwych 38 urodzin.
Żeby babka dała poruchać
Żeby babka dała poruchać
jeee nabijać się z lumpów i jeszcze to nagrywać, zajebioza, poczekajcie pare latek gimbusy aż zaczniecie żyć za swoje a nie na pasożyta u rodziców. Pewnie co najmniej jeden z was też wystąpi w takim filmiku....
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów