Niestety, nikt nie upadł.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Niestety, nikt nie upadł.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Układ słoneczny liczy sobie osiem planet. Nasza galaktyka zawiera od 100 do 400 miliardów gwiazd, a planet 100 miliardów. Wszechświat jest nieskończenie wielki, gdzie jest nieskończenie wiele galaktyk, planet, gwiazd... a to kurwa na naszej planecie organizują bieg tyłem. Czemu to ma służyć?
Coś mi się przypomniało:
brakuje jeszcze maratonu dla ludzi nie trzymajacych moczu i sprintu dla ludzi pozbawionych poczucia kierunku
Niedziela najbany człowiek, spać się nie da o 5 do roboty a Ty tu dajesz jakiś chory filmik którego nie potrafię rozszyfrować.
Ciekawe przed czym uciekają. Co chwilę oglądają się niespokojnie
Wyglądają jak zdrowo pojebani, których wypuszczono z psyhiatryka na łąkę pobiegać
Pracowalem z gosciem, ktory codziennie biegal w ten sposob do pracy - mieszkalem kawalek dalej, a jezdzilem 20 min rowerem do pracy.
Wyglądają jak by po cichutku spierdalali i patrzyli czy nikt ich nie goni
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów