Ciekawy bieg, sadystyczny
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
sirdiner napisał/a:
Ale super, podoba mi się . Brałem udział w Marlboro adventure team, ale tam były pojedyncze konkurencje z przerwami. W tym roku zamierzam wziąć udział w podobnej imprezie jak na filmie, bieg na 10 km, organizowany przez men's health . Jak to mawiają najstarsi Spartanie, Auu! Auu! Auu!
podeslij jakies konkretne info na ten temat
nowe kryterium na robote w nomi
sadystyczny to jest wyżej wspomniany bieg katorżnika, ale
prawdziwego sadola można było zaznać na selekcji. Ktoś jeszcze pamięta?
prawdziwego sadola można było zaznać na selekcji. Ktoś jeszcze pamięta?
Dla trzech najlepszych czekają zaproszenia do monu
Ktoś podał wyżej adres do biegu katorżnika (tylko że tam już nie ma miejsc a opłata jest zajebiście wysoka)
Polecam bieg niedaleko Wrocławia --> "bieg szlakiem wygasłych wulkanów" biegwulkanow.pl/
EDIT:
Na katorżniku są jeszcze wolne miejsca drużynowo...
do 31 maja opłata za 4 os team = 1200 zł
Może ktoś chętny do sklecenia Grupy z Sadola ??
Polecam bieg niedaleko Wrocławia --> "bieg szlakiem wygasłych wulkanów" biegwulkanow.pl/
EDIT:
Na katorżniku są jeszcze wolne miejsca drużynowo...
do 31 maja opłata za 4 os team = 1200 zł
Może ktoś chętny do sklecenia Grupy z Sadola ??
haha po takim biegu z nagraniem może śmiało wstąpić do wojska pierdoląc szkolenie
Zajebista sprawa szkoda ze u mnie na zadupiu (warmia) nie organizuje sie takich rzeczy.
Bieg Katorznika, Bieg Rzeźnika, Bardzo trudny harpagan i naprawdę ciężka selekcja. Zapraszam ! ! !
biegrzeznika.pl/
harpagan.pl/
wkbmeta.pl/biegkatorznika/
selekcja.pl/
biegrzeznika.pl/
harpagan.pl/
wkbmeta.pl/biegkatorznika/
selekcja.pl/
sowiak92 napisał/a:
Zajebista sprawa szkoda ze u mnie na zadupiu (warmia) nie organizuje sie takich rzeczy.
Jak nie organizuje ?! Zainteresuj się i zobaczysz że są co najmniej 2 imprezy z cyklu polskiego Ironmana (Triathlon).
A jak dalej trzymasz się zabetonowanej wymówki... to imprezy takie jak podałem (*czy też koledzy wyżej) Nie są jednodniowe. Zwykle opłacasz start (100-200 zł), przejazd (0 - 100zł) i jakieś szamu (50 zł).
Biegi są w sobotę (eliminacje jeśli komuś zależy na czasie i dobrej pozycji startowej) i niedziele, a ty meldujesz się na miejscu w piątek wieczorem/w nocy albo w sobotę *jeśli pomijasz biegi eliminacyjne i startujesz tylko w głównym
Z dojazdem jest tak że w 90% da się wcześniej dogadać na forach z ludźmi ze swoich rejonów, ktoś zawsze weźmie samochód- rozkładasz opłatę na 4-5 wtedy wychodzi nie najgorzej.
Nocleg z reguły bierzesz śpiwór, karimatę i śpisz po szkołach albo w namiocie *tak zwykle organizatorzy oferują)
A żarcie wiadomo, kto ile zje albo z domu weźmie konserw
generalnie nie mów że się nie da A gorąco polecam bo to zajebista przygoda
Kiedros napisał/a:
Rewelacja musze tego kiedys spróbować
Do wulkanów 3,5 miesiąca
Do katorżnika 5 miesięcy.
Jakbyś chciał to dałbyś radę przygotować się żeby przebiec i nie zdechnąć po drodze
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów