Ciekawy bieg, sadystyczny
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
51 minut temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
oglądając to czułem się jak papuga siedząca na ramieniu nagrywającego
Taka rozrywka żeby nie siedzieć w domu przed Pctem ? CZEMU NIE ! Zawsze to jakiś pozytywny ruch w stronę kondychy.
a tak biegne spozniony do pracy
Zeby przebiec cos takiego musiałbym sporo poćwiczyc
Może by mu lepiej poszło, gdyby nie biegł dodatkowo z kamerzystą na ramieniu ; /
jestem ciekaw jaki to dystans ;d bo w sumie chetnie bym wystartowal w czyms takim ;d
Samemu nie można sobie przebiec? To sa takie urozmaicone przełaje, jak ktoś chce to myk i pobiegac do, np.: po lesie.
gladiatorrocknrun.com/ tutaj jest troszke więcej o tym
Tetragamatron napisał/a:
Zajeb.ta sprawa szkoda ze w Polsce takich biegów nie organizują
wkbmeta.pl/biegkatorznika/index.htm
Już od wielu lat jest organizowany Bieg Katorżnika ;] Cudze chwalicie, swego nie znacie.
Ale super, podoba mi się . Brałem udział w Marlboro adventure team, ale tam były pojedyncze konkurencje z przerwami. W tym roku zamierzam wziąć udział w podobnej imprezie jak na filmie, bieg na 10 km, organizowany przez men's health . Jak to mawiają najstarsi Spartanie, Auu! Auu! Auu!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów