18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (6) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 55 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
morela 2012-02-26, 22:34 8
oglądając to czułem się jak papuga siedząca na ramieniu nagrywającego

chodź na solo, ale bez nóg
Zgłoś
Cysiek 2012-02-26, 23:16
Taka rozrywka żeby nie siedzieć w domu przed Pctem ? CZEMU NIE ! Zawsze to jakiś pozytywny ruch w stronę kondychy.
Zgłoś
czesiek606 2012-02-26, 23:31 1
a tak biegne spozniony do pracy
Zgłoś
brodziu666 2012-02-26, 23:33
Zeby przebiec cos takiego musiałbym sporo poćwiczyc
Zgłoś
bOxiOr 2012-02-26, 23:42 3
Może by mu lepiej poszło, gdyby nie biegł dodatkowo z kamerzystą na ramieniu ; /
Zgłoś
basenji17 2012-02-26, 23:43
jestem ciekaw jaki to dystans ;d bo w sumie chetnie bym wystartowal w czyms takim ;d
Zgłoś
Wiochmen 2012-02-26, 23:44 3
jest cos takiego organizowane w polsce?

z checia bym wziąl udzial w takim biegu
Zgłoś
evilmatt 2012-02-26, 23:47
Samemu nie można sobie przebiec? To sa takie urozmaicone przełaje, jak ktoś chce to myk i pobiegac do, np.: po lesie.

Si vis pacem para bellum
Zgłoś
Pit89 2012-02-26, 23:51
gladiatorrocknrun.com/ tutaj jest troszke więcej o tym

Choć nieraz mówię o durnej Polsce, wymyślam na Polskę i Polaków, to przecież tylko Polsce służę sadistic.pl/intro-z-500-odcinkow-the-simpsons-vt105459.htm
Zgłoś
DustEater 2012-02-27, 0:02
Takie coś jest super a nie jakiś prosty bieg bez emocji
Zgłoś
MortiCRX 2012-02-27, 0:15
Hehe, lemingi
Zgłoś
_PTK_ 2012-02-27, 0:42
zmęczyłem się samym patrzeniem

Biblia 1.01 by PTK:
TA DA!!!
I tak powstał świat...
Zgłoś
bruno232 2012-02-27, 1:06
Tetragamatron napisał/a:

Zajeb.ta sprawa szkoda ze w Polsce takich biegów nie organizują

wkbmeta.pl/biegkatorznika/index.htm

Już od wielu lat jest organizowany Bieg Katorżnika ;] Cudze chwalicie, swego nie znacie.
Zgłoś
s................r 2012-02-27, 1:18 1
Ale super, podoba mi się . Brałem udział w Marlboro adventure team, ale tam były pojedyncze konkurencje z przerwami. W tym roku zamierzam wziąć udział w podobnej imprezie jak na filmie, bieg na 10 km, organizowany przez men's health . Jak to mawiają najstarsi Spartanie, Auu! Auu! Auu!
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów